امروزه استفاده از تین کلاینتها در دنیا فراگیر شده است. دیگر کمتر کسی است که نام تین کلاینت و زیروکلاینت به گوشش نخورده باشد و یا از تین کلاینت و زیروکلاینت استفاده نکرده باشد تا جایی که حتی شرکت خودروسازی هیوندای کره جنوبی نیز مجبور به استفاده از زیروکلاینت شده است. بله درست شنیدید این کمپانی بزرگ خودروسازی در خاورمیانه نیز از زیروکلاینتهای کمپانی اچ پی استفاده میکند.
چرا زیروکلاینت را انتخاب کردند؟
پیادهسازی زیروکلاینتها در محیطهای IT هیوندای با ارائه مزایای متعدد در زمینه کاهش هزینهها، افزایش امنیت، سادهسازی مدیریت IT، و حمایت از محیطهای کاری مدرن، به بهینهسازی عملکرد فناوری اطلاعات و تحقق اهداف استراتژیک شرکت کمک میکند. این تکنولوژی به هیوندای این امکان را میدهد که با استفاده بهینه از منابع و بهبود کارایی، به سمت یک آینده دیجیتال پایدار و پیشرفته حرکت کند.
اما چه شد این کمپانی بزرگ باتوجه به عدم محدودیت مالی که دارد روی به استفاده از زیروکلاینت آورده است.
کارشناسان خودروسازی هیوندا با توجه به استفاده از نرم افزارهای سنگین گرافیکی که در محیط سه بعدی کار میکنند به فکر استفاده از زیروکلاینت افتادند. زمانی آنها با زیروکلاینت آشنا شدند که برای استفاده از نرم افزارهای خود و انجام رندر های سنگین مجبور بودند که با پردازندههای پر قدرت سرور کار کنند. اما این کار چگونه میسر بود؟
آیا آنها میتوانستند برای هر کاربر یک سرور تهیه کنند؟ آیا میتوانستند روی میز کار طراحانشان از سرورهای غول پیکر استفاده کنند؟
همانطور که گفتیم، زیروکلاینتها با کاهش وابستگی به سختافزار محلی و تمرکز بر پردازش و ذخیرهسازی دادهها در سرورهای مرکزی، به تغییر نحوه مدیریت زیرساختهای IT کمک میکنند. در هیوندای، این تغییر به معنای سادهتر شدن مدیریت سیستمها، کاهش هزینههای نگهداری و افزایش کارایی است. این مدل جدید مدیریتی به تیمهای فناوری اطلاعات این امکان را میدهد که به راحتی نرمافزارها و پیکربندیها را از راه دور کنترل کنند و از این طریق منابع خود را بهینهتر استفاده کنند.
اینجا بود که کارشناسان خودروسازی هیوندای به فکر استفاده از ابزاری شدند تا بتوانند از راه دور به سرور متصل شوند و از منابع سخت افزاری سرور استفاده کنند. بعد از مشورت با مشاوران اچ پی به این نتیجه رسیدند که بهترین گزینه استفاده از زیروکلاینت در هیوندا است. آنها برای این منظور جدیدترین زیروکلاینت خود یعنی زیروکلاینت t310 G2 را پیشنهاد دادند. هم اکنون این شرکت خودروسازی بیش از پانصد ایستگاه خود را با این زیروکلاینت تجهیز کرده است.
نتیجهگیری
استفاده از زیروکلاینتها در شرکت هوندا، گام مهمی در جهت بهبود کارایی و امنیت عملیات دیجیتالی این شرکت بوده است. با بهرهگیری از این فناوری، هوندا توانسته است مدیریت مرکزی و بهینهسازی منابع خود را به سطحی بالاتر برساند. زیروکلاینتها با نیاز کم به منابع سختافزاری و مصرف انرژی پایین، به هوندا کمک کردهاند تا هزینههای عملیاتی و انرژی را به طور چشمگیری کاهش دهد، که این امر در راستای اهداف پایداری و بهرهوری انرژی شرکت نیز قرار دارد.
از نظر امنیت، زیروکلاینتها امکان ذخیرهسازی و پردازش دادهها در سرورهای مرکزی را فراهم میکنند، که این امر منجر به حفاظت بهتر از اطلاعات حساس و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز شده است. این ویژگی به ویژه در بخشهای مهم مانند تحقیق و توسعه، که اطلاعات محرمانه نقش حیاتی در رقابتپذیری دارند، از اهمیت بالایی برخوردار است.
علاوه بر این، استفاده از زیروکلاینتها در هوندا سهولت در مدیریت نرمافزارها و بهروزرسانیها را فراهم کرده است، که این امر به تیمهای فناوری اطلاعات اجازه میدهد به سرعت به نیازهای متغیر بازار و پیشرفتهای فناوری واکنش نشان دهند. در مجموع، پیادهسازی زیروکلاینتها در هوندا منجر به افزایش کارایی، کاهش هزینهها و ارتقای امنیت اطلاعات شده و به بهبود کلی عملیات و پایداری شرکت کمک کرده است.
شرکت تکنوکلاینت با ارائه راهکارهای مبتنی بر مجازی سازی اولین وارد کننده زیروکلاینت و تین کلاینت HP در کشور می باشد.
I think this is a real great post. Much thanks again. Awesome. Ania Nick Wanonah
Thank you for sharing with us, I believe this website really stands out : D. Daphne Bern Pettifer
Good post. I will want some time to absorb your article.. Hally Richart Darda