تکنولوژی

خودروهای جدید: بدترین محصول از نظر حریم خصوصی!

خودروهای جدید: بدترین محصول از نظر حریم خصوصی!

موزیلا در گزارش خود اعلام کرده است که خودروهای مدرن بدترین دسته‌ی محصول از نظر حریم خصوصی هستند. همه‌ی 25 برند بررسی‌شده از جمله تویوتا، فورد، ب‌ام‌و، کیا، تسلا و نیسان، برچسب هشدار “Privacy Not Included” (به معنی نبودن حریم خصوصی” دریافت کرده اند.

طبق این تحقیق، خودروسازان حجم گسترده‌ای از داده‌های شخصی را جمع‌آوری می‌کنند؛ از اطلاعات پزشکی، ژنتیکی و مهاجرتی گرفته تا فعالیت جنسی، حالات چهره، عادات رانندگی و مکان‌های رفت‌وآمد. 84٪ این شرکت‌ها داده‌ها را با اشخاص ثالث یا دولت‌ها به اشتراک می‌گذارند و 76٪ حتی آنها را می‌فروشند. بسیاری نیز تنها با یک “درخواست غیررسمی” اطلاعات را به پلیس یا نهادهای دولتی تحویل می‌دهند.

92٪ برندها هیچ کنترلی به رانندگان برای مدیریت یا حذف داده‌هایشان نمی‌دهند. تنها رنو و داچیا، تحت قوانین سختگیرانه‌ی اروپا  (GDPR)، چنین امکانی را فراهم کرده‌اند. از سوی دیگر، هیچ‌یک از برندها نتوانستند حداقل استانداردهای امنیتی موزیلا را برآورده کنند و بیش از دوسوم آنها سابقه‌ی نشت یا هک اطلاعات داشته‌اند.

به گفته‌ی موزیلا، خودروهای جدید عملاً “ماشین‌های جاسوسی روی چرخ” هستند که بدون شفافیت، داده‌های فوق‌العاده حساس را گردآوری و تجاری‌سازی می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر راجب هر برند خودرو میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.mozillafoundation.org/en/privacynotincluded/categories/cars/

منبع: https://www.mozillafoundation.org/en/privacynotincluded/categories/cars/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *