خرید انواع تجهیزات و لوازم درب اتوماتیک
درب اتوماتیک، نوعی درب است که بدون نیاز به نیروی دست انسان باز و بسته میشود. تجهیزات و لوازم درب اتوماتیک مختلفی مانند موتور،حسگر ،کنترلر و سیستم مکانیکی برای کارکرد این سیستم وجود دارند.
دربهای اتوماتیک در مکانهای زیر قابل استفاده میباشند و نه تنها در ساختمانهای مسکونی بلکه در سایر مکانها نیز ممکن است به آنها برخوردهباشید.
- ورودی ساختمانهای اداری و تجاری: این نوع دربها به دلیل سهولت عبور و مرور و همچنین دارا بودن زیبایی ظاهری، کاربرد گستردهای در ورودی مجتمعهای تجاری دارند.
- بیمارستانها و مراکز درمانی: دربهای اتوماتیک به ویژه دربهای اتوماتیک کشویی و تلسکوپی به دلیل رعایت بهداشت و سهولت عبور و مرور بیماران و کادر درمان، در مراکز درمانی بسیار مورد استفاده قرار میگیرند.
- فرودگاهها و ایستگاههای مترو: از آنجایی که در چنین مکانهایی تردد مسافران بسیار زیاد است، استفاده از دربهای اتوماتیک در فرودگاهها باعث سهولت عبور و مرور و صرفهجویی در مصرف انرژی میگردد.
- فروشگاهها و مراکز خرید: دربهای اتوماتیک کشویی و گردان به دلیل ایجاد فضای باز و همچنین سهولت عبور و مرور مشتریان، در این مکانها کاربرد فراوانی دارند.
- منازل مسکونی: استفاده از دربهای اتوماتیک در ورودی منازل مسکونی میتواند سهولت و آسایش را برای ساکنان و به ویژه افراد معلول و سالمندان، ارمغان بیاورد.
انواع لوازم جانبی درب اتوماتیک
اکنون که با کاربردهای دربهای برقی آشنا شدیم، بهتر است کمی درباره نحوه پیادهسازی آنها و تجهیزات درب اتوماتیک بدانیم. در ادامه به معرفی برخی لوازم جانبی درب اتومات پرداخته و کاربردهای هر یک را به طور مفصل شرح خواهیم داد.
-
ریل فلزی
ریل فلزی نوعی نوار بلند و باریک از جنس فلز است. رایجترین نوع ریل فلزی، ریل فولادی است که از جنس فولاد ضد زنگ یا گالوانیزه ساخته میشود. ریلهای فلزی در دربهای اتوماتیک برای حرکت لنگههای درب استفاده میشوند.
-
راهبند
راهبند نیز یکی دیگر از تجهیزات درب اتوماتیک است. این وسیله که به آن درب اتوماتیک کنترل تردد یا مانع تردد هم گفته میشود برای مسدود کردن موقت یا دائمی یک مسیر یا دروازه استفاده میشود. راهبندها از یک بازوی بلند یا میله تشکیل شدهاند که میتواند به صورت افقی یا عمودی حرکت کرده و مسیر عبور و مرور را مسدود کند.
-
کنترلر درب اتوماتیک
مرکز کنترل درب اتوماتیک که به آن برد مدار فرمان یا کنترلر درب اتوماتیک هم گفته میشود مغز متفکر درب اتوماتیک به شمار آمده و وظیفه کنترل کلی درب و صدور فرمان به سایر اجزاء را بر عهده دارد. این قطعه الکترونیکی پیچیده، اطلاعات را از سنسورها و کلیدها دریافت میکند و با توجه به برنامهریزی انجام شده، فرمانهای لازم را به اجزاء مختلف درب مانند موتور، قفل، چشمی و … ارسال میکند. مرکز کنترل درب اتوماتیک از بخشهای مختلفی مانند پردازنده، حافظه، مدارهای ورودی و خروجی و برنامهریزی تشکیل شده است.
-
ترانس بازویی و کشویی
در دربهای اتوماتیک، ترانس یا مبدل ولتاژ وظیفه تبدیل ولتاژ برق ورودی به ولتاژ مورد نیاز برای اجزای مختلف درب مانند موتور، مدار کنترل و چشمیها را بر عهده دارد. ولتاژ مورد نیاز برای این اجزاء معمولاً 24 ولت DC است. ترانس با استفاده از سیمپیچهای مسی و هسته آهنی، ولتاژ AC را به ولتاژ DC تبدیل میکند و جریان را نیز به مقدار مورد نیاز کاهش میدهد.
-
بازو و تکیهگاه درب اتوماتیک
بازو و تکیهگاه درب برقی دو جزء ضروری برای سیستم هستند. آنها به صورت ترکیبی کار میکنند تا درب را به طور روان و ایمن باز و بسته کنند. بازوی درب، نوعی بازوی بلندی است که به قاب درب متصل میشود. هنگامی که درب باز میشود، بازو به بیرون امتداد مییابد و در را باز میکند. بازوها میتوانند از مواد مختلفی مانند آلومینیوم، فولاد یا پلاستیک ساخته شوند. تکیهگاه نیز نقطه لنگری است که بازو به آن متصل میشود. تکیهگاه معمولاً به قاب درب یا دیوار نزدیک در متصل میشود. تکیهگاهها میتوانند از مواد مختلفی مانند آلومینیوم، فولاد یا پلاستیک ساخته شوند.
-
ریموت کد لرنینگ
ریموت کد لرنینگ نوعی ریموت کنترل است که میتوانید با آن کد ریموتهای دیگر را کپی کنید و از آنها برای کنترل دستگاههای مختلف استفاده کنید. به عبارت دیگر، این ریموتها با یادگیری کد ریموتهای دیگر، میتوانند جایگزین آنها شوند. برای استفاده از ریموت کد لرنینگ ابتدا باید دکمهای را روی ریموت کد لرنینگ انتخاب کنید که میخواهید کد ریموت دیگر را روی آن کپی کنید. سپس، ریموت کد لرنینگ و ریموت اصلی را در فاصله نزدیک به یکدیگر (معمولاً چند سانتیمتر) قرار دهید. دکمهای را که روی ریموت کد لرنینگ انتخاب کردهاید و دکمه مربوطه را روی ریموت اصلی به طور همزمان فشار دهید و نگه دارید. معمولاً یک چراغ LED روی ریموت کد لرنینگ روشن میشود و شروع به چشمک زدن میکند. هنگامی که چراغ خاموش شد، فرآیند کپی کردن کد به پایان رسیده است.
-
آچار خلاصکن درب اتوماتیک
آچار خلاصکن درب اتوماتیک یا کلید خلاصکن ابزاری است که در مواقع اضطراری برای باز کردن درب اتوماتیک به صورت دستی استفاده میشود. این آچار معمولاً در جعبه کنترل درب اتوماتیک یا در مکانی نزدیک به آن نصب میشود. برای استفاده از آن ابتدا باید محل قرارگیری آچار خلاصکن را پیدا کنید. این مکان معمولاً در جعبه کنترل درب اتوماتیک یا در مکانی نزدیک به آن است. سپس آچار را به داخل سوراخ یا شیار مربوطه وارد کنید. آچار را در جهت مشخص شده (معمولاً خلاف جهت عقربههای ساعت) بچرخانید. هنگامی که آچار را میچرخانید، درب اتوماتیک از حالت قفل خارج میشود و میتوانید آن را به صورت دستی باز کنید.
-
چراغ سر درب
چراغ سر درب اتوماتیک نوعی چراغ است که در بالای درب ورودی ساختمانها نصب میشود و به طور خودکار روشن و خاموش میشود. این چراغها میتوانند به ایجاد امنیت، زیبایی و دید بهتر در هنگام ورود و خروج از ساختمان کمک کنند.
-
فتوسل فلاشردار
فتوسل فلاشر دار نوعی فتوسل است که علاوه بر تشخیص تاریکی و روشنایی محیط، دارای یک چراغ چشمکزن نیز میباشد. این نوع فتوسلها معمولاً در معابر و مکانهایی استفاده میشوند که نیاز به هشدار بصری در هنگام تاریکی هوا دارند. دربهای ورودی و خروجی یکی از این مکانها میباشند.
-
درب بازکن بازویی
در بازکن بازویی یا جک بازویی نوعی سیستم درب برقی است که برای باز و بسته کردن دربهای لولایی سنگین مانند دربهای پارکینگ، دربهای اتوماتیک صنعتی و دربهای ورودی ساختمانهای مسکونی و تجاری استفاده میشود. فرمان باز یا بسته شدن درب میتواند از طریق ریموت کنترل، کلید، دکمه فشاری یا سیستمهای کنترل دسترسی ارسال شود. هنگامی که فرمان باز یا بسته شدن درب دریافت میشود، موتور جک بازویی فعال میشود. موتور جک بازویی با حرکت دادن بازو به سمت بالا یا پایین، درب را باز یا بسته میکند. بازو در موقعیت نهایی (باز یا بسته) به طور خودکار متوقف میشود.
لیست قیمت تجهیزات درب اتوماتیک
لوازم جانبی در اتومات بسیار متنوع بوده و هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. طبیعتا قیمت آنها نیز با هم تفاوت بسیاری دارد. به عنوان مثال، یک فتوسل فلاشردار با حدود قیمت هشتصد هزار تومان در بازار عرضه میشود؛ این در حالی است که قیمت یک راهبند خمشونده حتی تا مرز پنجاه و هفت میلیون تومان هم پیش میرود.
تجهیزات درب اتوماتیک موجود در وبسایت تکنوکلاینت از حداقل قیمت 195,000 تومان برای ریموت کد لرنینگ شروع شده و به حداکثر قیمت 57,000,000 تومان برای راهبند خمشونده میرسد. پرداخت هزینههای بالا برای خرید لوازم جانبی در اتومات ارزشش را دارد؛ کالاهای با قیمت بالاتر از کیفیت بهتری برخوردار بوده و عملکرد استاندارد درب برقی را تضمین میکنند.
راهنمای خرید تجهیزات درب اتوماتیک
هنگام خرید لوازم جانبی در اتومات، حتما فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید. از آنجایی که این تجهیزات از قیمت بالایی برخوردار بوده و ضامن امنیت شما نیز هستند، بهتر است در خرید آنها دقت کافی را به عمل آورید.
- کیفیت: لوازم جانبی درب برقی باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا عملکرد صحیح و طول عمر مفید درب اتوماتیک تضمین شود.
- سازگاری: لوازم جانبی باید با نوع درب اتوماتیک و سیستم کنترل آن سازگار باشند.
- گارانتی: لوازم جانبی باید دارای گارانتی معتبر باشند تا در صورت بروز مشکل، بتوانید از خدمات پس از فروش آنها استفاده کنید.
لوازم جانبی در اتومات را از کجا بخرم؟
تجهیزات و لوازم درب اتوماتیک را میتوان از فروشگاههای تجهیزات درب اتوماتیک، فروشگاههای اینترنتی و نمایندگیهای مجاز شرکتهای تولیدکننده درب اتوماتیک تهیه کرد. در هنگام خرید لوازم جانبی درب اتوماتیک، حتماً به نکات ذکر شده در بالا توجه کنید تا بتوانید محصولاتی باکیفیت و مناسب را برای خود انتخاب کنید.
خرید تجهیزات درب برقی از تکنوکلاینت
شرکت تکنوکلاینت فعالیت خود را در سال 1396 آغاز کرد و هماکنون به عنوان یک فروشگاه معتبر تجهیزات سختافزاری و کامپیوتری، توانسته اعتبار خوبی را در بازار به دست آورد. از آنجایی که هدف ما خدمترسانی هر چه بهتر و گستردهتر به مشتریان عزیز بودهاست، تصمیم به گسترش حوزه فعالیت خود گرفتیم.
کلیه سیستمهای حفاظتی و تجهیزات درب اتوماتیک نیز از محصولاتی هستند که در وبسایت تکنوکلاینت عرضه میشوند. مشتریان عزیز قادر خواهند بود تمامی آنچه را که برای پیادهسازی یک درب اتومات نیاز دارند، از وبسایت ما سفارش دهند و در کمترین زمان ممکن آنها را دریافت نمایند. در صورتی که برای خرید لوازم جانبی درب برقی نیاز به راهنمایی دارید، میتوانید با شماره 05191015058 داخلیهای 141 و 142 تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.