نمایش 1–12 از 28 نتیجه

خرید آل این وان (All in one) با گارانتی

آل این وان به کامپیوترهایی گفته می‌شود که کیس در آن حذف شده و قطعات سخت افزاری پشت مانیتور تعبیه شده است. به عبارت دیگر ال این وان یک سیستم مابین لپ تاپ و کامپیوتر می‌باشد که از نظر فشردگی قطعات شبیه به لپ تاپ و از نظر ظاهری شبیه به کامپیوترهای رومیزی می‌باشند که کیس در آن حذف شده است.

با پیشرفت تکنولوژی و تمایل کاربران به استفاده از تجهیزات به روز و پیشرفته جهان با کمترین هزینه کمپانی‌های IT توانسته‌اند با طراحی و تولید زیروکلاینت آل این وان توجه مشتریان خود را در سراسر جهان جلب کنند. آل این وان‌ها (All in one) یک کامپیوتر رومیزی هستند. در تکنولوژی زیروکلاینت ال این وان کیس‌هایی که قدیم به مانیتورها وصل می‌شد حذف شده و تمام سخت افزارهای آن‌ها در پشت مانیتور قرار داده شده است. با خرید زیروکلاینت ال این وان‌ها دیگر نیازی به خرید مانیتور به صورت جداگانه نخواهید داشت.

آل این وان

آشنایی با کامپیوترهای آل این وان

کامپیوترهای همه کاره یا آل این وان (All-in-One) در سال‌های اخیر محبوبیت بسیاری پیدا کرده اند و دلیل خوبی هم برای این امر وجود دارد. این کامپیوترها اجزای یک دسکتاپ مانند واحد پردازش مرکزی (CPU)، حافظه، هارد دیسک و سایر موارد را در یک دستگاه فشرده ترکیب می‌کنند. با این حال، آنها امکاناتی بیشتر از صرفه جویی در فضا را به شما می‌دهند.

کامپیوترهای همه کاره (AIO) اساساً دسکتاپ‌هایی هستند که همه اجزا را در یک کیس که معمولاً همان مانیتور است ادغام می‌کنند. طراحی AIO نیاز به یک واحد سیستم جداگانه مورد نیاز در دسکتاپ‌های معمولی را از بین می‌برد. کامپیوترهای آل این وان معمولاً دارای کیبورد و ماوس هستند، اما برای راه‌اندازی سیستم نیازی به سخت‌افزار دیگری نیست.

مفهوم کامپیوتر آل این وان چندان جدید نیست. یکی از اولین نمونه‌های آن زیراکس آلتو در دهه 1970 بود. اما این فرم واقعاً با خط iMac اپل در اواخر دهه 90 شکل گرفت. امروزه برای بسیاری از مردم، وقتی به کامپیوتر AIO فکر می‌کنند، طراحی شیک اپل اولین چیزی است که به ذهنشان خطور می‌کند.

کامپیوترهای آل این وان ترکیبی از عناصر لپ تاپ و دسکتاپ را با هم دارند. در حقیقت به لحاظ صرفه جویی در فضا مانند لپ تاپ هستند اما از اجزای داخلی قدرتمند بیشتر شبیه به دسکتاپ استفاده می‌کنند.

مزایای زیروکلاینت آل این وان

عبارت All in one به معنی همه در یکی است و در بسیاری از صنایع و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اینجا، منظور ما یک سیستم All-in-One است که یک رایانه کامل با تمامی قطعات آن در یک صفحه نمایش می‌باشد. مزایای استفاده از این سیستم‌ها عبارتند از:

  1. صرفه جویی در فضا: سیستم‌های All in one باعث صرفه جویی در فضا می‌شوند؛ زیرا تمامی قطعات سیستم در یک محفظه قرار دارند.
  2. آسانی در نصب و استفاده: با استفاده از سیستم‌های All in one، نیازی به نصب قطعات مختلف و تنظیمات پیچیده نیست. بنابراین استفاده از آنها بسیار ساده است.
  3. کیفیت تصویر بالا: در سیستم‌های All in one با قابلیت نمایش تصویر بالا، تجربه دیدن تصاویر و ویدئوها بسیار بهتر است.
  4. صرفه جویی در مصرف برق: سیستم‌های All in one باعث صرفه جویی در مصرف برق می‌شوند. زیرا تمامی قطعات سیستم در یک جا قرار دارند و مصرف برق کمتری نسبت به سیستم‌های متشکل از قطعات مختلف دارند.
  5. سرعت بالا: با استفاده از سیستم‌های All in one با سرعت بالا، می‌توان به راحتی از برنامه‌های پیچیده، بازی‌ها و برنامه‌های گرافیکی استفاده کرد.
  6. قابلیت پردازش داده‌های بزرگ: در سیستم‌های All in one با تکنولوژی‌های مختلف همچون هوش مصنوعی، می‌توان به راحتی داده‌های بزرگ را پردازش و تحلیل کرد.
  7. زیبایی و طراحی شیک: All in one ها دارای طراحی شیک و زیبا هستند که به آنها جذابیت ویژه‌ای می‌دهد. آنها حتی در دکوراسیون فضاهای مختلف قابل استفاده هستند.

معایب آل این وان چیست؟

اگرچه نکات مثبت زیادی در مورد کامپیوترهای آل این وان وجود دارد، اما مسلماً معایبی هم دارند. در ادامه به بررسی برخی از این معایب می‌پردازیم.

  • عدم ارتقاپذیری

یکی از نقاط ضعف کامپیوتر آل این وان دشواری یا حتی عدم امکان ارتقای یک سخت افزار خاص است. ساختار جمع و جور آنها اغلب به این معنی است که قطعات داخلی به اندازه یک دسکتاپ معمولی در دسترس نیستند.

  • هزینه

کامپیوترهای آل این وان اغلب قیمتی گران‌تر از رایانه‌های رومیزی معمولی با مشخصات مشابه دارند، که عمدتاً به دلیل فرم و طراحی آنها است.

آل این وان

چرا باید کامپیوتر آل این وان بخریم؟

چندین دلیل اصلی وجود دارد که یک فرد ممکن است رو به خرید آل این وان بیاورد.

  • طراحی ساده

یکی از جذابیت‌های اصلی یک کامپیوتر AIO طراحی شیک و کارآمد آن است. از آنجایی که همه اجزا در یک واحد قرار دارند، کامپیوتر نیازی به درهم تنیدگی سیم‌هایی که هر قطعه را به هم وصل می‌کند، ندارد. در نتیجه شلوغی اطراف فضای کاری شما کاهش می‌یابد.

  • راه اندازی آسان

راه اندازی آل این وان نسبت به کامپیوترهای رومیزی معمولی بسیار ساده‌تر است. فقط باید آن را به منبع برق وصل کنید، کیبورد و ماوس را متصل کنید و تمام. تعداد زیادی کابل برای مدیریت یا پیکربندی تجهیزات جانبی مختلف وجود ندارد.

  • کارایی

با وجود ماهیت جمع و جور آنها، اکثر AIO ها عملکرد ضعیفی ندارند. این سیستم‌ها معمولاً از اجزای سطح بالایی استفاده می‌کنند که به آنها امکان می‌دهد تقریباً تمام وظایف را از کاربردهای روزانه گرفته تا طراحی گرافیکی و ویرایش ویدیو انجام دهند.

سوالات زیر را برای خرید کامپیوتر آل این وان از خود بپرسید!

  • اهمیت صفحه نمایش؟
  • بررسی امکانات ارتباطی مورد نیاز؟
  • اهمیت سیستم خنک کننده و صدا؟
  • آل این وان را برای انجام چه کارهایی نیاز دارید؟

زمان خرید آل این وان باید به این چند سوال مهم پاسخ دهید و مدل‌ها را بررسی کنید تا بهترین انتخاب و خرید را داشته باشید.

بهترین برندهای All in one

در بازار برندهای مختلف All-in-One وجود دارد و هر کدام ویژگی‌ها و مشخصات منحصر به فردی دارند. برای انتخاب بهترین برند All-in-One باید به نیازها و خواسته‌های خودتان توجه کنید. در ادامه به برخی از بهترین برندهای سیستم‌های All-in-One با توجه به نظر کاربران و مجلات معتبر اشاره می‌کنم:

  1. Apple iMac: یکی از بهترین و مشهورترین سیستم‌های All-in-One، با طراحی زیبا و کیفیت ساخت بالاست. iMac دارای صفحه نمایش فوق‌العاده و عملکرد سریع می‌باشد.
  2. Microsoft Surface Studio: این سیستم All-in-One دارای طراحی بسیار زیبا و خلاقانه است و با پشتیبانی از قلم Surface و تکنولوژی لمسی، به کاربران امکانات بسیاری می‌دهد.
  3. HP Envy Curved All-in-One: با صفحه نمایش خمیده و صوت بلند و قدرتمند، HP Envy Curved All-in-One یکی دیگر از بهترین گزینه‌های سیستم‌های All-in-One است.
  4. Dell XPS 27: این سیستم All-in-One دارای صفحه نمایش با کیفیت بالا، پردازنده و بلندگوهای بسیار قدرتمند است.
  5. Lenovo IdeaCentre AIO 520: با قیمت مناسب و کیفیت ساخت بالا، Lenovo IdeaCentre AIO 520 یکی دیگر از بهترین گزینه‌های All-in-One است.
  6. ASUS Zen AiO Pro Z240: این سیستم دارای صفحه نمایش با کیفیت بالا، پردازنده و کارت گرافیک بسیار قدرتمند است و به عنوان یکی از بهترین گزینه‌های All-in-One برای بازی‌ها شناخته می‌شود.
  7. Acer Aspire C27-962: این سیستم دارای قیمت مناسب و کیفیت ساخت بالاست. همچنین با وجود پردازنده قدرتمند و صفحه نمایش با کیفیت بالا، به کاربران امکانات بسیاری ارائه می دهد.

در نهایت باید توجه داشت که انتخاب بهترین سیستم All-in-One باید با توجه به نیازهای خود و بودجه شما انجام شود.

All in one

قیمت all in one در بازار ایران چگونه است؟

قیمت سیستم‌های All-in-One در بازار ایران بسته به برند، مدل، مشخصات فنی و سایر عوامل متفاوت است. با توجه به این موارد قیمت سیستم‌های All-in-One می‌تواند از 3-4 میلیون تومان تا چند صد میلیون تومان و حتی بیشتر نیز متفاوت باشد.

به‌طور معمول قیمت سیستم‌های All-in-One از قیمت رایانه‌های شخصی معمولی با همان مشخصات فنی بیشتر است؛ چرا که تمامی قطعات سیستم در یک محفظه قرار دارند و طراحی و ساخت آن‌ها نیز پیچیده‌تر از رایانه‌های شخصی است.

برای خرید سیستم All-in-One با توجه به نیازتان بهتر است قیمت‌ها را از فروشگاه‌های مختلف مقایسه کنید و پیش از خرید، از کیفیت و گارانتی محصول مطمئن شوید.

چرا از تکنوکلاینت خرید کنیم؟

بنابراین برای خرید آل این وان می‌توانید فاکتورهای زیادی را در نظر داشته باشید. قیمت آل این وان از اهمیت بالایی برخوردار است. شما با یک تحلیل و بررسی دقیق می‌توانید یک آل این وان با قیمت مناسب و دربردارنده تمام نیازهای خود را تهیه کنید پس بهتر است آل این وان مورد نظر را از جایی تهیه کنید که در مرحله نخست معتبر بوده و سپس گارانتی محصولات خود را پشتیبانی کند که فروشگاه معتبر تکنوکلاینت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است.

تکنوکلاینت با بهره‌گیری از تیم فنی پشتیبانی خبره و به عنوان یک فروشگاه معتبر می‌تواند انواع آل این وان نو و استوک از برندهای نام آشنایی نظیر hp و LG و NEC و Epson را در اختیار شما قرار دهد. پشتیبانی از گارانتی محصولات، پاسخگویی آنی و مشاوره تخصصی در خصوص خرید انواع تجهیزات تحت وب به مشتریان به صورت آنلاین، از دیگر دلایلی است که می‌تواند شما را به خرید از تکنوکلاینت ترغیب نماید.