نمایش 1–12 از 40 نتیجه

فروش انواع تجهیزات شبکه و ارتباطات

تجهیزات جانبی شبکه (Network peripherals) معمولاً به دستگاه‌ها و ابزارهایی اطلاق می‌شود که به صورت مستقیم به تجهیزات اصلی شبکه متصل نمی‌شوند اما وظایف مهمی در حمایت از عملکرد و کارایی شبکه دارند. این تجهیزات به طور کلی در ارتباط با مواردی مانند امنیت، مدیریت و تجهیزات جانبی دیگر که به طور غیرمستقیم به عملکرد شبکه کمک می‌کنند، استفاده می‌شوند. در ادامه به برخی از این تجهیزات جانبی شبکه اشاره می‌کنیم:

  1. مودم امنیتی (Security Appliance)

این دستگاه‌ها برای محافظت از شبکه در برابر حملات امنیتی و نفوذ به شبکه استفاده می‌شوند. این دسته شامل فایروال، آنتی‌ویروس‌ و تکنولوژی‌های محافظتی دیگر است.

  1. سیستم‌های مانیتورینگ (Monitoring Systems)

این سیستم‌ها برای نظارت و مانیتورینگ عملکرد شبکه، شناسایی مشکلات و مدیریت بهینه شبکه استفاده می‌شوند. این شامل نرم‌افزارها و دستگاه‌های مانیتورینگ می‌شود.

  1. تجهیزات اتصال بی‌سیم  (Wireless Connectivity Devices)

این تجهیزات شامل آنتن‌، روترهای بی‌سیم، اکسس پوینت‌ و تجهیزات دیگری هستند که ارتباط بی‌سیم در شبکه را امکان‌پذیر می‌سازند.

  1. منبع تغذیه (Power Supply)

تجهیزات جانبی شبکه ممکن است نیاز به منابع تغذیه جداگانه داشته باشند، به خصوص در مواردی که برق مستقیم به آن‌ها تأمین نشود. منابع تغذیه برق این تجهیزات را فراهم می‌کنند.

  1. پچ پنل (Patch Panel)

پچ پنل‌ها برای مدیریت و اتصال کابل‌های شبکه به دستگاه‌های مختلف استفاده می‌شوند. آن‌ها به دستگاه‌های اتصالی نصب شده و به دستگاه‌ها و سوئیچ‌ها امکان اتصال می‌دهند.

  1. کابل‌ و کانکتور:

کابل‌ و کانکتور برای ارتباط دستگاه‌ها با یکدیگر و ایجاد اتصالات فیزیکی در شبکه استفاده می‌شوند. این شامل کابل‌های اترنت، کابل‌های فیبر نوری و کانکتورهای مختلف است.

  1. باقی تجهیزات جانبی شبکه:

سایر تجهیزات جانبی شبکه شامل سوکت، تستر، کی استون، برل شبکه، نویزگیر، اکستندر و موارد مشابه هستند.

برای خرید تجهیزات جانبی شبکه باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

در خرید تجهیزات جانبی شبکه توجه به چند نکته مهم می‌تواند به شما کمک کند تا تجهیزات مناسبی انتخاب کنید. در نهایت همه این اقدامات به رفع نیازهای شبکه شما به بهترین شکل ممکن منجر می‌شود. در ادامه چند نکته مهم را بررسی می‌کنیم:

  1. تعیین نیازها:

ابتدا نیازهای شبکه خود را مشخص کنید. این شامل تعداد دستگاه‌ها، نوع ارتباطات (سیمی یا بی‌سیم)، حجم ترافیک و نوع تجهیزات جانبی مورد نیاز می‌شود.

  1. مطالعه نقد و بررسی‌ها:

نقد و بررسی‌های مربوط به تجهیزات مورد نظر را مطالعه کنید. تجربیات دیگران می‌تواند به شما در انتخاب مناسب کمک کند.

  1. استانداردها و توافق‌نامه‌ها:

اطمینان حاصل کنید که تجهیزات مورد نظر شما با استانداردها و توافق‌نامه‌های مربوط به شبکه (مانند استانداردهای IEEE برای  Wi-Fi) سازگاری دارند.

  1. قیمت و بودجه:

برآورد کنید که چه مقدار بودجه می‌توانید به تجهیزات جانبی شبکه خود اختصاص دهید. مقایسه قیمت و کیفیت می‌تواند در انتخاب بهینه کمک کند.

  1. سازنده و برند:

توجه به برند و سازنده تجهیزات مهم است. برندهای معتبر و با سابقه معمولاً تجهیزات با کیفیت و پشتیبانی مناسب ارائه می‌دهند.

  1. پشتیبانی و خدمات پس از فروش:

اطمینان حاصل کنید که شرکت تولید کننده خدمات پس از فروش قوی و پشتیبانی مناسبی ارائه می‌دهد.

  1. امکانات امنیتی:

در صورت نیاز به امنیت بالا در شبکه، از تجهیزات دارای امکانات امنیتی مانند فایروال، VPN و دیگر ویژگی‌ها استفاده کنید.

  1. مصرف انرژی:

به مصرف انرژی تجهیزات توجه کنید. تجهیزاتی با مصرف انرژی کمتر می‌توانند در بهینه کردن مصرف انرژی شبکه کمک کنند.

  1. سازگاری با تجهیزات موجود:

اطمینان حاصل کنید که تجهیزات جدید با تجهیزات موجود در شبکه شما سازگاری دارند و به راحتی قابل ادغام باشند.

  1. گارانتی و تعمیرات:

اطلاعات مرتبط با گارانتی و خدمات تعمیرات پس از خرید را چک کنید. گزینه‌های گارانتی و خدمات پس از فروش ممکن است در انتخاب تجهیزات تاثیرگذار باشد.

از این نکات هنگام خرید تجهیزات جانبی شبکه استفاده کنید تا بهترین تجهیزات بر اساس نیازها و شرایط شبکه خود را انتخاب کنید.

تکنوکلاینت با بهره‌گیری از تیم فنی پشتیبانی خبره و به عنوان یک فروشگاه معتبر می‌تواند انواع تجهیزات جانبی شبکه را در اختیار شما قرار دهد. پشتیبانی از گارانتی محصولات، پاسخگویی آنی و مشاوره تخصصی در خصوص خرید انواع لوازم جانبی کامپیوتری به مشتریان به صورت آنلاین، از دیگر دلایلی است که می‌تواند شما را به خرید از تکنوکلاینت ترغیب کند.