فروش انواع دوربین مداربسته تحت شبکه
دوربین مداربسته، همیشه به عنوان تجهیزات کاملا مفید و الزامی شمرده میشدند، و با ضبط تصاویر بصورت آنلاین، در مکان های مختلف، بسیار کار آمد میباشند.
همیشه در مورد دوربین های مداربسته موضوعات برند سازنده، کیفیت تصویر و رزولوشن، نوع لنز، تکنولوژی، نوع بدنه یا کیس، و دید درشب حائز اهمیت بوده است، و خریدار باید به این موارد کاملا توجه کند.
اگر خرید آسان، راحت تر، و به صرفه میخواهید داشته باشید، این مطلب را حتما بخوانید و با ما همراه باشید.
انواع دوربینهای مداربسته براساس تکنولوژی
- دوربین های مداربسته با تکنولوژی آنالوگ، اچ دی
- دوربین های مداربسته تحت شبکه
دوربین های مداربسته آنالوگ
دوربینهای مداربسته آنالوگ بر اساس تکنولوژی جزو ابتدایی ترین دوربین های مداربسته بوده اند و تولید میشدند، و نیاز مشتریان را تا حدود زیادی برآورده میکردند تا اینکه دوربین های تحت شبکه طراحی و به بازار معرفی شدند. با توجه به قیمت نسبتا بالای دوربین های تحت شبکه، خیلی از شرکتها تلاش کردند تا دوربین های مداربسته آنالوگ را روانه بازار کنند. و دوربین های مداربسته آنالوگ موجود در بازار با نام های دوربین توربو اچ دی، hdtvi ،ahd و hdcvi، موجود میباشند. این اسامی، براساس شرکتهای سازنده آنها انتخاب شده اند، و همه آنها از سیستم آنالوگ hd، تبعیت میکنند. قیمت مقرون به صرفه این دوربینها باعث شده مورد توجه ویژه مشتریان قرار بگیرند.
دوربینهای مداربسته تحت شبکه
این دوربین ها را معمولا با اسم ip هم نام میبرند. و طبیعتا کیفیت تصویر در این دوربین ها بهتر است. این دوربین ها پردازش بالا و کیفیت تصویر خوبی دارند. ولی به مراتب قیمت بالاتری نسبت به دوربین های آنالوگ دارند. همین مشکل باعث شده مشتریان بیشتر درصورت لزوم سراغ این دوربین ها بروند.
برند دوربینهای مداربسته
برترین برندهای موجود دربازار:
- سونی
- بوش
- اوژیلون
- اکسیس
- سامسونگ
البته که کیفیت تصاویر بی نظیری این دوربین ها دارند و کاملا تایید شده میباشند. و قیمت بالاتری طبیعتا دارند.
انواع دوربین براساس شکل ظاهری یا بدنه
1: دوربینهای مداربسته دام (dome)
همانطور که از اسم آن مشخص است این دوربین ها ظاهری گنبدی شکل دارند. و معمولا باید روی سقف نصب شوند، برای همین گاها دوربین های سقفی نیز نامیده میشوند.و معمولا برای ساختمانها، فروشگاهها و پارکینگها و… گزینه مناسبی هستند.
2: دوربین های مداربسته بولت (bullet)
یکی از پرکاربردترین دوربینها میباشند و به اصطلاح شبیه به گلوله هستند. و معمولا در محیط های بیرونی مورد استفاده قرار میگیرند.
3: دوربین های باکس
این دوربین ها معمولا لنز ندارند، وباید بصورت جداگانه خریداری شوند و برروی آنها نصب شود. و ظاهری مکعب شکل دارند و معمولا در محیط های صنعتی به کار میروند.
4: دوربینهای مداربسته اسپیددام (speed dome)
این دوربین ها به عنوان قوی ترین دوربینها نیز شناخته میشوند، که به دوربینهای چرخشی نیز معروفند. توان چرخشی این دوربینها 360 درجه افقی و 180 درجه عمودی میباشد. و معمولا جنس این دوربینها فلزی میباشد.
5: دوربینهای مداربسته کیوب
این دوربین ها معمولا رومیزی میباشند، البته قابلیت نصب بر روی سقف و روی دیوار راهم دارند. و معمولا میکروفن و اسپیکر داخلی هم دارند.
6: دوربینهای مداربسته چشم ماهی
ساختاری شبیه به چشم ماهی دارند، و لنز آنها ثابت است، و معمولا برروی سقف نصب میشوند با فاصله حداقل 3 متر تا تصویر بهتر و کلی تری از محیط خود ارائه دهد.
7: دوربین های مداربسته مخفی
چون بسیار کوچک هستنند و قابلیت مخفی شدن در هرجایی را دارند به آنها دوربین های مخفی میگویند.
دوربین های مداربسته بر اساس کیفیت تصویر
- دوربین های 1مگاپیکسلی : HD
- دوربین های 2مگاپیکسلی : Full HD
- دوربین های 3مگاپیکسلی : 2084*1536
- دوربین های 4مگا پیکسلی : 2560*1440
- دوربین های 5 مگاپیکسلی : 2536*1920
- دوربین های 8 مگاپیکسلی : 3840*2160 (4k)
یکی از قابلیتهای ویژه دوربین های مداربسته، توانایی دید درشب آنهاست، و معمولا بصورت سیاه و سفید ورنگی است. انواع دوربین های دید در شب را میتوان به wamlight ،starlight ،colorVu ،spotlight اشاره کرد.
دوربین های مداربسته را بر اساس قیمت هم میتوان دسته بندی کرد:
- دوربین های رده بالا و قیمت بالا
- دوربین های قیمت متوسط یا میان رده
- دوربین های ارزان قیمت
معمولا دوربین های رده سوم ، یعنی ارزان قیمت را توصیه نمیکنیم.
خرید از تکنوکلاینت
لذا شرکت تکنوکلاینت، پیشرو در عرصه واردات مستقیم کالاهای آی تی، از جمله انواع دوربین های مداربسته، با تنوع قیمتی مناسب بصورت شبانه روز پاسخگوی مشتریان محترم خواهد بود. با توجه به اینکه کارشناسان مجرب این مجموعه همیشه تلاش و کوشش خودرا در جهت مشاوره مناسب تر به مشتری انجام داده اند.