نمایش 1–12 از 141 نتیجه

فروش انواع سیستم امنیتی و حفاظتی

برای محافظت از جان و مال افراد در برابر سرقت‌، لازم است که سیستم امنیتی و حفاظتی را در سکونتگاه یا سازمان خود راه بیندازید. با در نظر گرفتن زیان و ضرر مالی و جانی که دزدی با خود به همراه خواهد داشت، نصب سیستم‌های امنیتی به لحاظ اقتصادی به صرفه و مثمر به ثمر می‎‌باشد.

تجهیزات امنیتی برای برقراری امنیت در مکان‌های عمومی و خصوصی مورد استفاده قرار می‌گیرند. یک پکیج کامل سیستم امنیتی شامل دوربین مدار بسته، دزدگیر، سیستم اعلام حریق و دستگاه NVR می‌شود. اگر تاکنون به ارتقا سیستم‌های امنیتی در سازمان خود فکر نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب ما را همراهی کرده و نظر خود را در این رابطه با ما در میان بگذارید.

چرا سیستم امنیتی اهمیت دارد؟

دلایل مختلفی هستند که افراد را ترغیب به خریداری و نصب سیستم‌های امنیتی می‌کنند. در ادامه از دلایل خریدن سیستم امنیتی سخن خواهیم گفت و هر یک را به طور مفصل شرح خواهیم داد.

  • محافظت از اموال و دارایی‌ها‌:  سیستم‌های امنیتی می‌توانند از دارایی‌های فیزیکی موجود در منزل یا محل کار شما در برابر هرگونه سرقت و دستبرد محافظت کنند.
  • ایجاد آرامش خاطر:  دانستن این موضوع که شما و اموال‌تان در امنیت کامل هستید، می‌تواند آرامش خاطر زیادی را برایتان ارمغان بیاورد. اهمیت این موضوع زمانی بیشتر خود را نشان می‌دهد که در منطقه‌ای جرم‌خیز سکونت داشته‌باشید یا بخش اعظمی از دارایی‌های با ارزش خود را در منزل نگه‌داری کنید.
  • کاهش هزینه‌ها: نصب سیستم‌های امنیتی می‌تواند در بلندمدت باعث کاهش هزینه‌ها شود. در برخی موارد نصب سیستم امنیتی منجر به صرفه جویی در هزینه‌های تعمیر یا جایگزینی یک شی یا کالای خاص شده‌است.
  • حافظت از اطلاعات:  یکی از پیامدهای نصب سیستم‌های امنیتی، محافظت از اطلاعات در برابر دسترسی‌های غیرمجاز است. به این ترتیب، مشاغل و سازمان‌هایی که با داده‌های حساسی مانند اطلاعات مالی یا اطلاعات شخصی مشتری سروکار دارند، باید خرید تجهیزات امنیتی را در دستور کار خود قرار دهند.

در نهایت، تصمیم به نصب یا عدم نصب سیستم‌های امنیتی یک تصمیم شخصی است که کارفرما یا صاحب‌خانه بنا به صلاح‌دید خود آن را اتخاذ می‌کند. با این حال، مهم است که قبل از تصمیم‌گیری، مزایا و معایب را به دقت بسنجید.

انواع سیستم امنیتی و حفاظتی

حال که به اهمیت داشتن سیستم امنیتی در منزل و محل کار پی بردیم، بهتر است با انواع و اقسام هر یک از تجهیزات و کاربرد آن آشنا شویم. بدون شک آشنایی با تجهیزات امنیتی و کسب اطلاع درباره هر یک از آنها، به شما در تجربه خریدی موفق کمک خواهد کرد.

نوع سیستم امنیتی یا حفاظتی مناسب برای شما، به نیازها و موقعیت فردی‌تان بستگی دارد. عوامل متعددی از قبیل اندازه و نوع دارایی، بودجه و تهدیدهای امنیتی احتمالی باید درنظر گرفته‌شوند. قبل از تصمیم‌گیری در مورد سیستم امنیتی یا حفاظتی، تحقیق کافی را انجام دهید و با یک متخصص مشورت کنید.

دوربین مداربسته آنالوگ

دوربین مداربسته آنالوگ

دوربین‌های مدار بسته آنالوگ نوعی دوربین هستند که از طریق کابل‌های سنتی به ضبط‌کننده ویدیو متصل می‌شوند. آنها برای چندین دهه نوع متداول دوربین مدار بسته بودند اما با ظهور دوربین‌های تحت شبکه، رفته رفته محبوبیت خود را از دست دادند.

دانستن مزایا و معایب این دوربین‌ها، به شما در تصمیم‌گیری بهتر کمک خواهد کرد.

مزایا:

  1. قیمت مقرون به صرفه: در مجموع دوربین‌های آنالوگ ارزان تر از دوربین‌های تحت شبکه هستند.
  2. نصب آسان: نصب دوربین‌های آنالوگ به سادگی صورت می‌گیرد.
  3. سازگاری: دوربین‌های آنالوگ با طیف گسترده‌ای از تجهیزات سازگار هستند.

معایب:

  1. کیفیت تصویر پایین: دوربین‌های آنالوگ وضوح تصویر کمتری در مقایسه با دوربین‌های تحت شبکه دارند.
  2. انعطاف‌پذیری کمتر: دوربین‌های آنالوگ به اندازه دوربین‌های IP انعطاف‌پذیر نیستند.
  3. قابلیت ارتقاء کمتر: ارتقاء دوربین‌های آنالوگ به فناوری‎های جدیدتر دشوار است.
  4. ویژگی‌های محدود: دوربین‌های آنالوگ مانند دوربین های IP ویژگی‌های پیشرفته ارائه نمی‌دهند.

اگر به دنبال یک سیستم امنیتی با قیمت مناسب هستید، دوربین های آنالوگ می‌توانند گزینه‌ای مناسب برای شما باشند. ولی در صورتی که  خواستار تصویر با بهترین کیفیت هستید، دوربین‌های تحت شبکه چاره کار شما هستند.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه نوعی دوربین هستند که به جای کابل‌های سنتی از طریق شبکه کامپیوتری به ضبط‌کننده ویدیو وصل می‌شوند. همین امر موجب برتری آنها به دوربین‌های مدار بسته آنالوگ می‌شود. مزایای دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه در مقایسه با دوربین مدار بسته آنالوگ شامل موارد زیر می‌شود.

  1. کیفیت تصویر بهتر: دوربین‌های تحت شبکه می‌توانند ویدیو را با وضوحی بسیار بالاتر از دوربین‌های آنالوگ ضبط کنند. در نتیجه جزئیات بیشتری ثبت شده و در صورت وقوع جرم، اطلاعات کاملی درباره صحنه جرم خواهید داشت. این ویژگی می‌تواند در جهت شناسایی و دستگیری مجرمان بسیار مفید واقع شود.
  2. انعطاف‌پذیری بیشتر: دوربین‌های تحت شبکه را می‌توانید در مکان‌های مختلف نصب کنید و از طریق شبکه کامپیوتری از راه دور به آنها دسترسی داشته‌باشید. این ویژگی آنها را به گزینه‌ای ایده‌آل برای مشاغلی که چندین مکان دارند یا نیاز به نظارت بر یک منطقه بزرگ دارند، تبدیل می‌کند.
  3. قابلیت ارتقا: دوربین های تحت شبکه به آسانی قابل ارتقاء با فناوری‌های جدید هستند. به این ترتیب با خرید این دوربین‌ها، سرمایه‌گذاری بلندمدت‌تری را در مقایسه با خرید دوربین‌های آنالوگ خواهید داشت.
  4. ویژگی های پیشرفته: دوربین های تحت شبکه می‌توانند طیف وسیعی از ویژگی‌های پیشرفته ارائه دهند. این ویژگی‌ها شامل تشخیص حرکت، تشخیص چهره و تجزیه و تحلیل ویدیو. این امکانات کمک‌های شایانی به ارائه امنیت و حفاظت بیشتر شما می‌کنند.

دستگاه ضبط کننده ویدئویی (DVR)

دستگاه ضبط کننده ویدئویی (DVR)

دستگاه DVR یک ضبط‌کننده ویدئوی دیجیتال است که تصاویر ویدئویی را از دوربین‌های مدار بسته دریافت و ضبط می‌کند. دستگاه‌های DVR معمولاً به همراه دوربین‌های مداربسته آنالوگ استفاده می‌شوند.

DVR ها دارای ویژگی‌هایی هستند که به کمک آنها می‌توانید حداکثر اطلاعات را از تصاویر ضبط شده استخراج کنید. شما می‌توانید تصاویر را به صورت زنده مشاهده کنید و آنها را با سرعت کم یا زیاد پخش کنید.

در ادامه ویژگی‌هایی که هنگام خرید DVR باید به آنها توجه شود را گردآوری کرده‌ایم.

  1. تعداد دوربین‌: در ابتدا باید ببینید که از چند دوربین امنیتی استفاده می‌کنید. DVR باید تعداد کافی ورودی برای پشتیبانی از تمام دوربین‌های شما داشته‌باشد.
  2. فضای ذخیره‌سازی: تعداد دوربین‌هایی که دارید و مدت زمانی که آنها تصویر ضبط می‌کنند را در نظر بگیرید و بر همین اساس DVR ای انتخاب کنید که هارد دیسک آن ظرفیت کافی داشته‌باشد.
  3. کیفیت ویدئو: باید ببینید چه سطحی از کیفیت تصویر را انتظار دارید. DVR ها با وضوح‌های مختلف از جمله 480p، p720 و p1080  موجود هستند.
  4. ویژگی‌ها: چه ویژگی‌هایی برای شما مهم هستند؟ برخی از DVR ها دارای ویژگی‌هایی مانند تشخیص حرکت، ضبط حرکت و دسترسی از راه دور هستند.

دزدگیر

دزدگیر

سیستم‌های دزدگیر نوعی سیستم امنیتی هستند که برای تشخیص ورود غیرمجاز و هشدار به مالک طراحی شده‌اند. آنها می توانند شامل حسگرهای درب و پنجره، حسگرهای حرکت و دوربین باشند.

به طور کلی دو نوع اصلی سیستم دزدگیر وجود دارد که در ادامه با هر یک آشنا خواهیم شد.

  1. سیستم‌های دزدگیر باسیم: این سیستم‌ها با سیم به منبع تغذیه و سنسورها وصل می‌شوند. آنها معمولاً از سیستم‌های بی‌سیم قابل اعتمادتر هستند ولی نصب‌شان نیز دشوارتر و پرهزینه‌تر است.
  2. سیستم‌های دزدگیر بی‌سیم: این سیستم‌ها با باتری کار می‌کنند و به سیم‌کشی نیاز ندارند. نصب آنها آسان‌تر و ارزان‌تر از سیستم‌های دزدگیر بی‌سیم است.

اجزای اصلی سیستم دزدگیر شامل مواردی می‌شود که در زیر آورده شده‌اند.

  1. پنل کنترل: پنل کنترل، مغز سیستم دزدگیر است. در چنین جایی است که تمام سنسورها و دستگاهها به هم متصل می‌شوند و شما می‌توانید سیستم را فعال یا غیرفعال کنید.
  2. سنسورها: سنسورها برای تشخیص ورود غیرمجاز استفاده می‌شوند. انواع مختلفی از سنسورها از جمله سنسورهای درب و پنجره، سنسورهای حرکت، سنسورهای شکستن شیشه و سنسورهای دود وجود دارند.
  3. دستگاه: در صورت ورود غیرمجاز به ملک یا مجموعه، دستگاه هشداری تولید می‌کند تا صاحب‌خانه یا کارفرما را مطلع کند. انواع مختلفی از دستگاه ها ‌من‌جمله آژیر، چراغ‌های چشمک زن و تماس گیرندگان تلفنی وجود دارند.

سیستم اعلام حریق

سیستم اعلام حریق

سیستم اعلام حریق مجموعه‌ای از تجهیزات است که برای تشخیص آتش سوزی و هشدار به ساکنین یا افراد مسئول در سریع‌ترین زمان ممکن طراحی شده‌است. این سیستم می تواند شامل شناساگر دود، گرما، شعله و گاز، آژیر، چراغ‌های چشمک‌زن، پنل کنترل و سایر دستگاه‌ها باشد.

اجزاء سیستم اعلام حریق

اجزای اصلی یک سیستم اعلام حریق شامل مواردی می‌شود که در ادامه می‌بینید.

  • شناساگر: شناساگرها برای تشخیص وجود آتش‌سوزی استفاده می‌شوند. انواع مختلفی از شناساگرها از قبیل شناساگرهای دود، گرما، شعله و گاز وجود دارند.
  • آژیر: آژیرها برای هشدار به ساکنان در مورد آتش‌سوزی استفاده میشوند. آنها می‌توانند صداهای بلندی ایجاد کنند که توجه همه را جلب می‌کند.
  • چراغ‌ چشمک‌زن: چراغ چشمک‌زن برای هشدار به افراد ناشنوا یا کم‌شنوا در مورد آتش‌سوزی استفاده می‌شود.
  • پنل کنترل: پنل کنترل مغز سیستم اعلام حریق است. در چنین جایی است که تمام شناساگرها و دستگاه‌ها به هم متصل می‌شوند و شما می‌توانید سیستم را فعال یا غیرفعال کنید.
  • منبع تغذیه: منابع تغذیه برای تامین برق سیستم اعلام حریق استفاده می‌شوند. در هر سیستم اعلام حریقی دو نوع منبع تغذیه وجود دارد؛ اصلی و پشتیبان. منبع تغذیه اصلی برق سیستم را در شرایط عادی تامین می‎کند. منبع تغذیه پشتیبان در صورت قطع برق اصلی، برق سیستم را تامین می‌کند.

سیستم اعلام حریق چطور کار می‌کند؟

هنگامی که آتش‌سوزی رخ می‌دهد، شناساگرها وجود دود، گرما، شعله یا گاز را تشخیص می‌دهند. آنها سیگنالی را به پنل کنترل ارسال می‌کنند. پنل کنترل آژیرها و چراغ‌های چشمک‌زن را فعال کرده و ممکن است با فرد مسئول نیز تماس بگیرد.

خرید از تکنوکلاینت

شرکت تکنوکلاینت فعالیت خود را در سال 1396 آغاز کرد و هم‌اکنون به عنوان یک فروشگاه معتبر تجهیزات سخت‌افزاری و کامپیوتری، جایگاه خود را اثبات کرده‌است. تکنوکلاینت علاوه بر فروش لوازم جانبی کامپیوتر و پرینتر و لپ‌تاپ، در حوزه مجازی‌سازی و تجهیزات امنیتی خانه نیز فعالیت داشته و تنوع گسترده‌ای از تجهیزات امنیتی را در فروشگاه خود عرضه می‌کند. دزدگیر سیم‌کارتی، چشمی، دستگاه XVS و دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه و آنالوگ بخشی از تجهیزات امنیتی هستند که می‌توانید از وبسایت ما خرید کنید.