تکنولوژی

کرک جدید ویندوز و آفیس به نام TSforge

کرک جدید ویندوز و آفیس به نام TSforge

پروژه MAS بدون هزینه است زیرا به گفته هکر ها، “سود بردن از دزدی خوب نیست.”

یک گروه هکری ابزاری را منتشر کرده که برخی آن را بزرگترین پیشرفت در کرک کردن ویندوز/آفیس می‌نامند. روش جدید، اکثر محصولات مایکروسافت را به طور دائمی فعال می‌کند و سیستم DRM ردموند را به طور کامل دور می‌زند. با این حال، به نظر نمی‌رسد مایکروسافت اهمیتی بدهد.

Massgrave، یک تیم مرموز پشت برخی از مؤثرترین ابزارهای فعال‌سازی ویندوز و آفیس، سلاح جدیدی به سلاح های خود اضافه کرده است. روش فعال‌سازی TSforge می‌تواند نسخه‌های زیادی از ویندوز و آفیس را به طور دائمی فعال کند. همچنین می‌تواند راهی مناسب برای دسترسی کاربران به پچ‌های ویندوز 10 فراتر از اکتبر 2025 فراهم کند.

هکرها پروژه اسکریپت‌های فعال‌سازی مایکروسافت (MAS or Microsoft Activation Scripts) خود را در سال 2024 معرفی کردند و ادعا کردند که محافظت‌های DRM مایکروسافت را به طور کامل برچیده است. به‌روزرسانی جدید MAS 3.0 روش فعال‌سازی TSforge را به این مجموعه ابزار اضافه می‌کند. همچنین شامل پچ‌ها و بهبودهایی برای اسکریپت‌های فعال‌سازی موجود است.

 Massgraveادعا می‌کند که TSforge یکی از قدرتمندترین و گسترده‌ترین اکسپلویت‌های فعال‌سازی است که تاکنون به MAS اضافه شده است. هکرها در یک پست وبلاگی اخیر خود، نحوه کشف و توسعه این اکسپلویت را شرح دادند و توضیح عمیقی از سیستم محافظت فعال‌سازی ویندوز مایکروسافت ارائه کردند.

ردموند فناوری DRM مدرن خود را سکوی حفاظت نرم‌افزار (SPP or Software Protection Platform) می‌نامد. این سیستم “بسیار پیچیده” از چندین مؤلفه تشکیل شده است و اطلاعات فعال‌سازی محصول در دو فایل کلیدی ذخیره می‌شود: فروشگاه فیزیکی (data.dat) و فروشگاه توکن (tokens.dat)، TSforge از این سیستم با تزریق داده‌های جعلی به این فروشگاه‌ها، تمام بررسی‌ها را دور می‌زند و SPP را مجبور می‌کند که یک کلید محصول یا شناسه تأیید جعلی را به عنوان معتبر تشخیص دهد.

روش فعال‌سازی TSforge از ویندوز 7 و نسخه‌های بعدی سیستم عامل، از جمله ویندوز سرور 2008 R2 (تا 2025) پشتیبانی می‌کند. همچنین با آفیس 2013 تا 2024 که روی ویندوز 8 یا جدیدتر اجرا می‌شود، کار می‌کند.

کاربران می‌توانند افزونه‌های مختلفی را برای مجوزهای تجاری ویندوز، از جمله برنامه به‌روزرسانی‌های امنیتی تمدیدشده (ESU)  که برای برخی نسخه‌های ویندوز 7 تا 10 در دسترس است، فعال کنند. از طرف دیگر، آنها می‌توانند به‌روزرسانی‌های ویندوز 10 را از طریق روش‌هایی که قبلاً برای ویندوز 7 کشف شده بود، تمدید کنند.

مجموعه ابزار اسکریپت‌های فعال‌سازی مایکروسافت (MAS) چندین روش برای فعال‌سازی نسخه‌های جدیدتر ویندوز و آفیس ارائه می‌دهد. توسعه‌دهندگان Massgrave مایکروسافت را تحسین می‌کنند و بیان می‌کنند که SPP جدید یک سیستم DRM  پیشرفته و خوش‌طراحی است که به طور قابل توجهی نسبت به  DRM”بد طراحی شده” ویندوز XP بهبود یافته است.

این گروه ادعا می‌کند که مجموعه ابزار MAS یک پروژه متن‌باز محبوب است که در GitHub، که متعلق به مایکروسافت است، میزبانی می‌شود، بنابراین از نظر فنی هیچ دزدی ای انجام نمی‌شود. آنها آن را به عنوان یک روش فعال‌سازی جایگزین توصیف می‌کنند – روشی که کارمندان پشتیبانی مایکروسافت ظاهراً از آن استفاده می‌کنند، زمانی که همه روش‌های دیگر شکست می‌خورند.

برای دانلود و استفاده از این ابزار میتوانید به لینک روبرو مراجعه کنید: https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts

منبع: https://www.techspot.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *