آل این وان

مقایسه آل این وان و PC

مقایسه آل این وان و PC

در این مقاله قصد داریم در مورد آل این وان ها و PCها صحبت کنیم، در مورد مزایا، معایب، مقایسه قیمتی و کلیه موضوعاتی که در مورد این دو سیستم مطرح است به طور مفصل صحبت می‌کنیم تا مخاطبان و مشتریان گرامی با آسودگی خاطر و اطلاعات کافی نسبت به خرید این دستگاها اقدام نمایند. در ابتدا به توضیح مفصلی از آل این وان و PC خواهیم پرداخت.

پی سی ها یا کامپیوترها چه دستگاه هایی هستند؟

پی سی ها، به معنای پرسونال کامپیوتر، یا همان کامپیوترهای شخصی معنی میشوند، در واقع هر شخصی که یک رایانه یا همان کامپیوتر را دارد، به آن به اصطلاح پی سی میگویند. معمولا به سیستم ها یا پی سی هایی که از خانواده بزرگ سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند هم پی سی گفته می‌شود. و البته که این پی سی ها ممکن است انواع مختلف داشته باشند.

لپ تاپ، گوشی هوشمند، تبلت، و یا یک رایانه رومیزی اولین پی سی که در دنیا ساخته شد متعلق به یک شرکت ایتالیایی میباشد به اسم کامپیوتر پروگرام، با توجه به اینکه امروزه اکثر تکنولوژی‌های روز دنیا در زمینه آی تی متعلق به ایالات متحده آمریکا می‌باشد، باور اینکه اولین کامپیوتر دنیا یا همان رایانه شخصی در ایتالیا ساخته شده است کمی حیرت آور اس، ولی متاسفانه ایتالیایی ها در این زمینه موفقیت های خوبی در آینده کسب کردند، و ایالات متحده آمریکا در زمینه سخت افزار و نرم افزار همیشه پرچمدار بوده و معتبرترین شرکت های کامپیوتری از قبیل آی بی ام،اپل، اچ پی، اینتل در این کشور همیشه در صدر ابر قدرتمندان آی تی فعالیت داشته و دارند.

کامپیوتر رومیزی

PCها در چند دسته مختلف دسته بندی می‌شوند؟

دسته اول پی سی‌های دسکتاپی یا کامپیوترهای رومیزی می‌باشند، که معمولا اشخاص مختلفی برای کاربری های مختلف از آن استفاده می‌کنند، که البته لپ تاپ ها و مینی پی سی های مختلفی برای کاربری های مختلفی هستند که به آنها هم کامپیوتر رومیزی اطلاق می‌شود.

دسته دوم لپ تاپ‌ها هستند. که ویژه ترین قابلیت آن‌ها امکان حمل و نقل آسان آن‌ها می‌باشد، و کم کم جایگزین کامپیوترهای رومیزی می‌شوند.

دسته سوم تپلت ها میباشند، که البته نسبت به کامپیوترهای رومیزی و لپ تاپ ها ضعیف تر می باشد، ولی برای یک سری کارهای روزمره و بیشتر برای بازی و انجام کارهایی که نیاز به پردازش خیلی بالا ندارند مناسب می‌باشند.

دسته چهارم گوشی‌های هوشمند می‌باشند. گوشی‌های هوشمند دارای پردازنده‌های ای پی یو می‌باشند، این پردازنده ها خیلی قوی نیستند ولی برای گوشی های هوشمند معمولا استفاده می شوند.

ال این وان

آل این وان ها چه دستگاه‌هایی هستند؟

از آنجایی که از اسم آن معلوم است یعنی همه چیز در یک بسته بندی تعریف می‌شود، آل این وان‌ها کامپیوترهایی هستند که یک پک کامل شامل مانیتور، موس، کیبورد، و پردازنده مرکزی که در خود مانیتور نصب شده است، کار می‌کند. آل این وان ها از نظر سیستمی به دو دسته مجزا تقسیم می‌شوند.

مدل‌هایی که بصورت تین کار می‌کنند، یعنی مستقل عمل می‌کنند و ویندوز روی آن‌ها نصب می‌شود و تمام قابلیت‌های یک کامپیوتر معمولی را دارد.

آل این وان هایی که بصورت زیرو عمل می‌کنند. یعنی تمام منابع خود را از سرور می‌گیرند و عملا بدون داشتن سرور مناسب هیچ کارایی ندارند. آل این وان ها بیشتر در محیط های کاری مدرن ترین مورد استفاده قرار میگیرند.

آل این وان

مزایای استفاده از آل این وان ها چیست؟

  1. قابلیت جابجایی آسان،طراحی زیبا
  2. نیاز به خرید ماوس و کیبورد و مانیتور مجزا نمی‌باشد.
  3. آل این وان‌‌ها معمولا مصرف برق کمتری نسبت به کامپیوترهای دیگر دارند و موضوع در هم آویختگی و شلوغی کابل‌ها در این سیستم‌ها مطرح نیست.
  4. به علت اینکه فضای کمی نسبت به کامپیوترهای رومیزی اشغال می‌کند مورد توجه خیلی از سازمان‌ها یا آژانس‌های هواپیمایی و مراکزی که نیاز به فضای کم و محیطی زیبا دارند مورد توجه قرار می‌گیرند.
  5. سهولت در کاربری‌های مختلف، داشتن قابلیت های ویژه (مثلا لمسی بودن صفحه نمایش یا حرارتی بودن آن)، بحث زیبایی و جذاب بودن نسبت به کامپیوترهای دیگر

بهترین آل این وان های موجود در بازار متعلق به برندهای آی مک (اپل)

سرفیس استودیو متعلق به برند مایکروسافت برند دل، اچ پی، لنوو، ام اس آی، ایسر، می‌باشد.

کامپیوت رومیزی

مزایای استفاده از PCها

امروزه پی سی های رومیزی بیشتر برای افرادی مناسب و کار است که در منزل یا اداره مشغول به کار هستند، افرادی که بیشتر در مکان خود ثابت هستند و کارهایی از قبیل وبگردی و اینترنت، طراحی، حسابداری و کارهای اداری را انجام میدهند.

آل این وان و PC در چه بازه قیمتی می باشد؟

با توجه به تنوع و کاربری این سیستم ها قیمت آنها هم متفاوت می‌باشد. مثلا برای یک دستگاه آل این وانی که برای کار اداری مناسب میباشد و تمامی کارهای مربوط به بحث اینترنت، وبگردی، حسابداری، آفیس را انجام می‌دهد اگر این کالا بصورت آک بخواهد خریداری شود با برند اچ پی و دل در حدود قیمت 12 میلیون تا 15 میلیون تومان باید هزینه شود.با توجه به اینکه معمولا این کالاها بصورت ریفر و استوک هم به مشتریان داده خواهد شد.

قیمت پی سی‌ها متفاوت می‌باشد، و تقریبا از قیمت 2 یا 3 میلیون بازه قیمتی شروع خواهد شد تا قیمت‌های بالاتر در این خصوص کمپانی تکنوکلاینت با استعانت از پروردگار در زمینه واردات مستقیم انواع کامپیوترهای برند اچ پی و دل جوابگوی نیاز مشتریان محترم می‌باشد.

نکات مهم در خرید آل این وان

یک آل این وان خوب باید دارای صفحه نمایش زیبا و رنگارنگ باشد و باید به اندازه‌ای سریع باشد که بتواند مرور وب، تکالیف کار و مدرسه، اداره و برخی بازی های سبک را در یک لحظه انجام دهد. ما از معیارهای زیر استفاده کردیم تا بتوانیم یک آل این وان مناسب را خریداری کنیم.

موضوعاتی که در خرید یک آل این وان خوب مورد توجه است، موضوع صفحه نمایش، رزولوشن، فناوری پانل، دقت رنگ، نسبت کنتراست، پردازنده، حافظه، فضای ذخیره سازی، گرافیک، وای فای، صفحه کلید و ماوس مطرح میباشد و البته باید از شرکتی خریداری کرد که پشتیبانی و گارانتی معتبری داشته باشد.

و در پایان اگر بخواهیم مقایسه‌ای بین پی سی ها و آل این وان ها داشته باشیم به موارد زیر می توان اشاره کرد. آل این وان ها زیباتر، قابلیت جابجایی آسان تر و راحت تری نسبت به پی سی های رومیزی دارند.

قیمت آل این وان ها معمولا بیشتر از پی سی های رومیزی است. ولی یکی از مزیت‌های ویژه PC نسبت آل این وان ارتقاء پذیری آن‌ها، تعمیرات آسانتر و حق انتخاب مانیتور و لوازم جانبی دیگر است، معمولا آل این وان‌ها گزینه خیلی مناسبی برای بازی یا همان گیمینگ نیستند، برای رندر و کارهای گرافیکی سطح بالا هم مناسب می‌باشد.

خرید از تکنوکلاینت

در این مطلب سعی کردیم به توضیح کامل تفاوت‌های آل این وان و PC بپردازیم. در صورت هرگونه سوال در قسمت کامنت‌ها از کارشناسان ما سوال فرمایید. شرکت تکنوکلاینت (طراحان الگوریتم ریز رایانه نوین) وارد کننده قانونی تین کلاینت ها و آل این وان های برند محبوب و جذاب اچ پی و دل با استعانت از پروردگار پیشرو در عرصه فروش سیستم‌های کامپیوتری در سراسر ایران با پشتیبانی و گارانتی معتبر و با داشتن کارشناسان مجرب در امر فروش پذیرای مشتریان عزیز می‌باشد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *