ترادیچی و مک استودیوم، مک را به عنوان یک سرویس برای تسکهای سنگین پیشنهاد میکنند! آیا کار شما اغلب به تجهیزات شرکتی نیاز دارد یا فقط کافی است به مکها و پیسیهای مبتنی بر ابر وصل شوید؟ Teradici و MacStadium به دنبال آینده Mac As A Service هستند. مک تین کلاینتهای مبتنی بر ابر به واقعیت میپیوندند!
به سوی تین کلاینت مک
این دو شرکت دارند تمام تلاش خود را میکنند تا چنین چیزی در آینده ممکن شود. در نتیجه کاربران میتوانند از مک خود به هر دستگاهی در هر جا متصل شوند.
شاید اکنون زمان آن فرا رسیده باشد. در دنیای امروز مشاغل ریموت منجر به کارایی و انعطاف پذیری بهتر شده و همکاری همزمان افراد یک شرکت به معنی داشتن همکاران بینالمللی است. پروژهها تقاضا محور میشوند و تعداد افرادی که یک شرکت استخدام میکند، به سرعت افزایش پیدا میکند.
این سناریویی است که در آن پیاده سازی کامپیوترها به سادگی نصب نرم افزار آفیس شده است (تقریباً در همان محیطی انجام میشود که توسعه دهندگان Apple MDM از آن استفاده میکنند. که پیکربندی دستگاههای زیروتراست را ممکن میکند)
بنابراین اگر میتوانید سخت افزار را در دنیای واقعی پیکربندی کنید، انجام آن در فضای ابری هم کار سختی نیست.
مدلهای مصرفی AAS (به عنوان یک سرویس) تقریباً برای همه کسب و کارها مزایای فراوان دارند: دسترسی انعطاف پذیر در هر زیرساخت محاسباتی، آپتایم بهتر، هزینههای عملیاتی کمتر، امنیت بهتر، مقیاس پذیری و حتی توانایی جذب استعدادها از سراسر دنیا. دیگر نیازی نیست کاربران در همان موقعیت مکانی سخت افزارشان باشند.
اخبار جدید چیست؟
خلاصه اخبار این است که با استفاده از نرم افزار دسترسی ابری PCoIP، توسعه دهنده تکنولوژی یعنی ترادیچی اکنون با MacStadium کار میکند تا به کاربران خود توانایی دسترسی ریموت به سخت افزار اپل از ماشین محلیشان را بدهد. پس ممکن است از موس و کیبرد متصل به iPad خود استفاده کنید تا به یک مک کاملاً پیکربندی شده در فضای ابر دست پیدا کنید.
این بدین معنی است که شرکتها و کسب و کارها، میتوانند از مکهای امن، با توان بالا و ریموت که بر روی macOS Catalina یا macOS Big Sur اجرا میشوند استفاده کنند. تضمین شده که تجربه کاربری امن، واکنشگرا و قادر به پشتیبانی از جریانهای کاری گرافیکی سخت ارائه شود.
تمامی اندپوینتهای PCoIP موجود مثل کلاینتهای macOS، کلاینتهای ویندوز، کلاینتهای لینوکس، زیروکلاینتها و تین کلاینتهای PCoIP قادر به اتصال به یک هاست macOS هستند. این سرور در اواسط سال 2021 در دسترس قرار گرفت.
مصاحبهای با ترادیچی
با زیاد لمام، مدیر عامل ترادیچی مصاحبهای انجام شد.
- این خدمات برای چه کسانی است؟ به تمرکز بر کاربران خلاق اشاره دارم. حدس میزنم شما حتماً فرصتی در بازارهایی مثل کدگذاری ویدیو و خروجی، تحلیل داده و یادگیری ماشین میبینید. آیا این درست است؟
این قابلیت برای کاربران مکی است که میخواهند به صورت امن و با انعطاف پذیری بالا، از حداکثر توان مک خود بدون نگرانی در مورد زیرساخت سخت افزاری استفاده کنند و به نرم افزارهایشان دسترسی داشته باشند. مطمئنا چنین نیازی را در صنعت خلاقیت میبینیم. (هنرمندان VFX، انیمشنسازها، ادیتورهای ویدیو و توسعه دهندگان بازی)
دیگر موارد استفاده گرافیکی مثل جامعه توسعه دهندگان را هم در نظر گرفتهایم (توسعه دهندگان نرم افزار و اپلیکیشن).
- البته که مک به عنوان یک سرویس به لحاظ امنیتی، مثل یک نرم افزار به عنوان سرویس است. اما پهنای باند ایدهآل شما چه خواهد بود؟
پروتکل رمزگذاری ترادیچی (PCoIP) قادر به فشرده سازی و غیر فشرده سازی موثر و امن پیکسلها در شرایط مختلف شبکه هستند (از رمزگذاری AES-256 استفاده میکنیم). این پروتکل به صورت پویا با پهنای باند، تاخیر و اتلاف بسته وقف پیدا میکند. میزان پهنای باند مورد نیاز نیز به رزولوشن، اندازه و تعداد نمایشگرها بستگی دارد. با در نظر گرفتن تمام این موارد به صورت ایدهآل، یک کاربر خلاق حداقل به 10Mbps یا بیشتر از 50Mbps برای نرم افزارهایی با فریم ریت بالا نیاز دارد.
- لطفاً PCoIP را توضیح دهید؟ چرا باید برای کاربر اهمیت داشته باشد؟
PCoIP یک پروتکل نمایش ریموت است که میان کاربرانی که نیازمند تجربه محاسباتی قوی و کاملاً واکنشگرا هستند، محبوبیت دارد. این پروتکل اطلاعات نمایش را تنها به فرم پیکسل فشرده سازی و کدگذاری کرده و به تعداد زیادی اندپوینت میفرستد. بنابراین امنیت بسیار دارد و هیچ اطلاعات بیزنسی هرگز از دیتاسنتر شرکت خارج نمیشود.
PCoIP انعطاف پذیری زیادی برای شرکتها دارد؛ چرا که شرکتها میتوانند نرم افزارهای خود را در فضای ابری یا دیتاسنتر قرار داده و استفاده کنند. از دید کاربر هیچ تفاوتی میان کار کردن از یک کامپیوتر محلی پر از نرم افزار و یک اندپوینت با نمایش پیکسلی پخش شده از یک کامپیوتر مجازی مرکزی وجود ندارد.
- این برای کاربران MacOS به چه معناست؟
شرکتها و افرادی که از سخت افزار مک و macOS به عنوان دستگاه محاسباتی و پتلفرم IT انتخابی خود استفاده میکنند، میتوانند به سادگی از این فناوری قوی و امن در محل کار استفاده کنند. این کار حتی مزایای فراوانی هم دارد. از افزایش بهرهوری کارکنان با کار از خانه گرفته تا سادهتر کردن مدیریت امنیت و منابع سخت افزاری برای دپارتمان IT.
آنچه در راه است
در پایان، مک تین کلاینتهای مبتنی بر ابر به عنوان ترکیبی نوآورانه از فناوریهای مک و محاسبات ابری، تحولی بزرگ در تجربه کاربری و مدیریت منابع ایجاد میکنند. این دستگاهها با فراهم آوردن دسترسی به قدرت پردازشی بالا و نرمافزارهای پیشرفته از طریق ابر، نیاز به سختافزارهای قدرتمند و هزینهبر را کاهش میدهند. این رویکرد نه تنها کارایی و امنیت را افزایش میدهد، بلکه امکان بهروزرسانی آسان و مدیریت بهتر منابع را نیز فراهم میکند. با پذیرش این تکنولوژی، سازمانها و کسبوکارها میتوانند از مزایای کاهش هزینهها، انعطافپذیری بیشتر و دسترسی به منابع پیشرفته بهرهمند شوند. بنابراین، مک تین کلاینتهای مبتنی بر ابر، راهحلی مدرن و موثر برای چالشهای دنیای دیجیتال امروز هستند و نقشی کلیدی در آینده محاسبات سازمانی و تجاری خواهند داشت.
تا زمانی که رویدادهای ناگواری چون MobileMe و .Mac ترجیح میدهند این بحث را دستکم بگیرند، DNA همواره ابر را در نظر گرفته است. استیو جابز فکر میکرد که در NeXT و Bud Tribble اپل (تکنولوژی نرم افزاری VP و عضوی از تیم پشت مک اصلی) تخصص زیادی در آن چیزی دارد که امروزه محاسبه تین کلاینتی مینامیم.
این راهی است که همیشه میرفتیم. آیپد بخشی از این سرنوشت است؛ چرا که به سادگی میبینیم که مک و آیپد از یک تراشه استفاده میکنند. آیا آینده برای آنها بهتر خواهد بود؟ آیا روزی میتوانیم تین کلاینتهای مک خود را مثل عینک آفتابی به چشم بزنیم و از واقعیت مجازی برای تعامل با این ماشینهای ریموت استفاده کنیم؟ چه سودی عاید شرکتها میشود؟
منبع: computerworld