تکنولوژی

حضور ایلان ماسک در مرکز نمایشگاه پورت دو ورسای

ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس و تسلا و مالک X، که قبلاً به عنوان توییتر شناخته می‌شد، در کنفرانس فناوری ویوا که به نوآوری و استارتاپ‌ها اختصاص داشت، در مرکز نمایشگاه پورت دو ورسای در پاریس، فرانسه، در تاریخ ۱۶ ژوئن ۲۰۲۳ حضور داشت.

به گزارش وال استریت ژورنال، استارتاپ هوش مصنوعی ایلان ماسک به نام xAI در حال مذاکره با سرمایه‌گذاران برای یک دور تأمین مالی است که ارزش این شرکت را به حدود ۴۰ میلیارد دلار می‌رساند. این استارتاپ امیدوار است در این دور جدید تأمین مالی چند میلیارد دلار جمع‌آوری کند. همچنین، این گزارش می‌افزاید که مذاکرات در مراحل اولیه قرار دارد، به این معنی که شرایط ممکن است تغییر کند یا مذاکرات ممکن است به نتیجه نرسد. ماسک به درخواست رویترز برای اظهار نظر بلافاصله پاسخ نداد.

xAI در ماه مه ۶ میلیارد دلار در تأمین مالی سری B جمع‌آوری کرد و به ارزش پس از تأمین مالی ۲۴ میلیارد دلار رسید که توسط سرمایه‌گذارانی از جمله آندریسن هورویتز و سکویا کپیتال حمایت شده است. ماسک، کارآفرین میلیاردر، xAI را در ژوئیه ۲۰۲۳ به عنوان یک جایگزین برای ChatGPT اوپن‌ای‌آی راه‌اندازی کرد. در ماه مارس، xAI اعلام کرد که چالش‌گر ChatGPT خود به نام "Grok" را به صورت متن‌باز منتشر خواهد کرد و به عموم اجازه می‌دهد تا به کد پشت این فناوری دسترسی داشته باشند، که xAI را با شرکت‌هایی مانند متا و میستراال فرانسه که همچنین مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز دارند، همسو می‌کند.

شرکت‌هایی مانند اوپن‌ای‌آی و آلفابت (گوگل) در حال رقابت شدید برای تسلط بر هوش مصنوعی تولیدی هستند و سرمایه‌گذاری‌ها و نوآوری‌های قابل توجهی را در این زمینه به وجود آورده‌اند. در اوایل اکتبر، اوپن‌ای‌آی ۶.۶ میلیارد دلار تأمین مالی از سرمایه‌گذاران جمع‌آوری کرد که می‌تواند ارزش این شرکت را به ۱۵۷ میلیارد دلار برساند و موقعیت آن را به عنوان یکی از باارزش‌ترین شرکت‌های خصوصی در جهان تثبیت کند.

منبع: https://www.reuters.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *