تین کلاینت

کاربرد تین کلاینت در منزل

کاربرد تین کلاینت در منزل

در این مقاله قصد داریم به سؤالات شما در خصوص استفاده و کاربرد تین کلاینت در منزل پاسخ دهیم.

بسیاری از شما با تین کلاینت آشنایی دارید اما نمی‌دانید آیا تین کلاینت‌ها برای استفاده درمنازل مناسب هستند یا خیر؟

تین کلاینت‌ها برای کاربری‌های اداری طراحی‌شده‌اند و بازار هدف تین کلاینت‌ها کارخانه‌ها، ادارات، صنایع و … است. اما آیا می‌توان واقعاً از تین کلاینت در منازل استفاده کرد و اینکه مانند یک پی سی بازدهی خواهد داشت یا خیر؟

جواب سؤال نه خیر است و نه بلی!! جواب این سؤال را با ارائه‌ توضیحاتی تکمیلی درخصوص تین کلاینت‌ها خواهیم گفت و نتیجه‌گیری کاربرد تین کلاینت در منزل را به شما دوستان واگذارخواهیم کرد.

انواع تین کلاینت ها

پردازنده

تین کلاینت‌ها انواع مختلفی دارند. بر اساس کاربری‌ها دسته‌بندی می‌شوند. پردازنده‌های تین کلاینت‌ها متفاوت با پردازنده‌های پی سی‌ها هستند. پردازنده‌های تین کلاینت‌ها به دلیل اینکه فاقد فن هستند، از نوع کم‌مصرف هستند.

کم شدن حرارت در پردازنده درنتیجه کم ‌توان‌تر شدن پردازنده در تین کلاینت را به همراه خواهد داشت اما این بدان منظور نیست که تین کلاینت‌ها نتوانند از پس‌کارهایی که به آن‌ها واگذار می‌کنید برنیایند. اما در یک مقایسه‌ی کلی بین پردازنده‌های تین کلاینت و پی سی متوجه خواهید شد که پردازنده‌ی پی سی‌ها کمی قدرتمندتر از تین کلاینت‌ها هستند .البته نباید از متد قیمت هم به‌راحتی عبور کرد چراکه قیمت پردازنده‌های پی سی خیلی بیشتر از پردازنده‌های تین کلاینت هستند.

رم و هارد

رم و هارد در تین کلاینت‌ها نیز مانند پی سی‌ها قابل‌تغییر است و می‌توان با توجه به نیاز کاربر ،در تین کلاینت این مقدار را کم یا زیاد کرد. رم‌های تین کلاینت‌ها تفاوت کوچکی بارم‌های پی سی دارند .رم‌های تین کلاینت‌ها از نوع L هستند. عبارت L در انتهای نام رم‌های تین کلاینت‌ها به این منظور هست که این رم‌ها از نوع کم‌مصرف هستند اما در سرعت و کارایی تفاوتی بارم‌های پی سی‌ها ندارند. رم‌های تین کلاینت‌ها همان رم‌های به‌کاررفته در لپ‌تاپ‌ها هستند. اما دلیل استفاده از پردازنده ورم‌های کم‌مصرف در تین کلاینت چیست؟

دلیل آن مصرف کمه برق در تین کلاینت‌ها است به‌طوری‌که مصرف برق در تین کلاینت‌ها چیزی حدود 65 وات است که با آداپتور تغذیه می‌شوند اما مصرف برق در پی سی‌ها حدود 500 وات است که مصرف برق آن‌ها با تین کلاینت قابل‌مقایسه نیست. از طرف دیگر سرعت تین کلاینت‌ها به دلیل استفاده از هارد های SSD بسیار بالاست. اگر مدتی را با تین کلاینت کارکرده باشید بعید میدانم که بتوانید مجدد با پی سی‌ها کارکنید چراکه در فاکتور سرعت، تین کلاینت‌ها بسیار پرسرعت‌تر از پی سی‌ها هستند.

گرافیک

در مقایسه‌ی گرافیک نیز کیفیت تصویر در تین کلاینت‌ها فوق‌العاده بالاست به‌طوری‌که کیفیت تصویر در تین کلاینت‌ها گاهی به حداکثر خود یعنی 4K می‌رسد اما نمی‌توان کارت گرافیک مجزا برای تین کلاینت در نظر گرفت چراکه کارت گرافیک در تین کلاینت ادغام‌شده با پردازنده است.

خب با فاکتورهای ذکرشده از تین کلاینت اگر بخواهیم به سؤال شما مبنی بر استفاده تین کلاینت در منازل پاسخ دهیم، باید بگوییم که اگر بحث بازی کردن را فاکتور بگیریم در باقی موارد تین کلاینت می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای جایگزینی تین کلاینت با پی سی برای منازل باشد. گرچه تین کلاینت‌هایی هستند که اسلات کارت گرافیک مجزا در آن‌ها تعبیه‌شده برای مواردی که نیاز به بازی یا کارهای گرافیکی سنگین هست. بااین‌وجود پس تین کلاینت‌ها برای کاربری خانگی نیز طراحی‌شده‌اند.

البته استفاده از کارت گرافیک فقط در تین کلاینت‌های کمپانی HP موجود است.

در نتیجه با استفاده از یک تین کلاینت و کیبورد و ماوس بیسیم و متصل کردن به تلویزیون خانگی شما می توانید با تماشای فیلم یا چک کردن روزانه مرورگرها خانه ی خود را هوشمندانه تر و زیباتر کنید.

شرکت تکنوکلاینت ارائه دهنده ی تین کلاینت‌های کمپانی های HP و Dell در کشور می‌باشد. برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص انتخاب تین کلاینت مناسب با ما تماس بگیرید. همواره میتوانید برای مشاهده لیست تین کلاینت‌های موجود و دریافت قیمت تین کلاینت‌ها به سایت تکنوکلاینت مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *