امروز در این مقاله به مقایسه تین کلاینت و مینی کیس خواهیم پرداخت.
در ابتدا کیسهای کامپیوتری بودند که سال های سال مردم با آنها سروکار داشتند اما با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی قطعات الکترونیکی نیز کوچک شدند و این کوچک شدن باعث کوچک شدن کیس های کامپیوتر شد. در ابتدا کیس های کامپیوتر به مینی کیس تبدیل شدند.
مینی کیسها دقیقا همان کیس های کامپیوتر هستند. فقط در ابعاد مادربورد مقداری کوچک شدند اما همچنان دارای فن بودند و از هاردهای 3.5 اینچی استفاده میکردند.
همچنین وجود پاور در آنها هیچ تفاوتی نکرد و مصرف برق در آنها ثابت ماند و فقط ابعاد پاور کمی کوچکتر شد. پس نتیجه میگیریم که کیس های کامپیوتر با مینی کیسها جز در ابعاد تفاوت دیگری ندارند. اما در طول زمان با پیشرفت بیشتر تکنولوژی تین کلاینت ها پدید آمدند.
تفاوت تین کلاینت با کیسها
تین کلاینتها به طور کلی ساختار کیس ها را با تغییر اساسی روبرو کرده است به طوریکه در تین کلاینت ها دیگر خبری از وجود فن به طور کلی نیست یا بهتر بگوییم هیچگونه قطعه مکانیکی در آنها به کار نرفته است. تین کلاینت ها از نظر ابعاد بسیار کوچک شدند به طوریکه ابعاد برخی از آنها به اندازه یک سررسید کوچک میرسد. کوچک شدن اندازه آنها مزیت های بسیاری را به همراه دارد.
میتوان تین کلاینت ها را به پشت مانیتور متصل کرد و یا آنها را بر روی دیوار نصب کرد. اما تغییر دیگری که در تین کلاینت ها ایجاد شده است مصرف برق آنهاست که از 300 وات به حدود 65 وات رسیده است. یکی دیگر از مزایای تین کلاینت ها استفاده از آنها به صورت 24 ساعته و هفت روز هفته است.
همچنین تین کلاینتها از نظر سرعت بارگزاری اطلاعات بسیار سریعتر از مینی کیسها هستند. چرا که در 90 درصد تین کلاینت ها از هاردهای SSD استفاده میشود. از تین کلاینتها به منظور کاربری اداری در ادارات و سازمان ها استفاده میشود.
امیدواریم با این مقایسه تین کلاینت و مینی کیس بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. شرکت تکنوکلاینت وارد کننده تین کلاینتهای برندهای HP و Dell در کشور میباشد. برای مشاهده سایر محصولات و همچنین رزومه شرکت به سایت ما مراجعه نمایید.