زیروکلاینت

راهنمای جامع خرید زیروکلاینت

راهنمای جامع خرید زیروکلاینت

اگر به دنبال راهنمای جامع خرید زیروکلاینت هستید باید بگوییم بهترین جا هستید. ما اینجاییم تا تمامی سوالات شما را پاسخ بدهیم. این روزها بسیاری از مشاغل دیگر به سراغ کیس‌های بزرگ و پرهزینه نمی‌روند و در عوض به تین کلاینت (Thin Client) و زیروکلاینت (Zero Client) رو آورده‌اند. این دستگاه‌ها که اغلب کوچک و جمع‌وجور هستند، در کاهش هزینه و فضای اشغال شده نقش بزرگی ایفا می‌کنند.

اما زیروکلاینت چیست؟ چرا باید زیروکلاینت بخریم و این دستگاه چه مزایایی دارد؟ همراه تکنوکلاینت در این مقاله باشید تا برایتان توضیح دهیم.

زیروکلاینت یک دستگاه سخت افزاری کوچک و یک مدل محاسباتی مبتنی بر سرور است که عمدتاً به جای سیستم‌های کامپیوتری در محیط‌های کار از آن استفاده می‌شود. گاهی اوقات زیروکلاینت‌ها فقط یک برد کامپیوتری دارند و از هیچ قطعه دیگری بهره نمی‌برند. به همین دلیل است که این دستگاه‌ها سروصدا ندارند و مصرف برق‌شان هم کم است.

همچنین به دلیل معماری خاص سخت افزار به کار رفته در زیروکلاینت‌ها قدرتی ندارد و دستگاه برای پردازش داده‌ها از روش دیگری استفاده می‌کند. در حقیقت یک زیروکلاینت برای انجام کارهایش به سرور مرکزی متصل می‌شود و از منابع موجود در آن استفاده می‌کند. از این رو پروتکل اتصالی در زیروکلاینت‌ها اهمیت زیادی دارد.

لیست قیمت انواع زیروکلاینت

نحوه کار زیروکلاینت‌ به چه صورت است؟

همان طور که در ابتدای این مطلب گفتیم، پردازنده در زیروکلاینت‌ها بسیار پایه‌ای است و حتی از سیستم عامل خاصی هم بهره نمی‌برند.

پس برای انجام پردازش‌های خود به یک سرور مرکزی یا ابری متصل می‌شود. به عبارتی زیروکلاینت یک پایانه است و منابع خود را از جای دیگر تامین می‌کند.

زیروکلاینت برای ایفای نقش پایانه، داخل خود چیپستی با فریمور سبک دارد که داخل رام قرار گرفته است. این دستگاه ورودی‌های موس و کیبورد را برای ارسال به سرور دریافت می‌کند. پس از آن اطلاعات روی سرور پردازش شده و آنها را به زیرو کلاینت برمی‌گرداند تا بتواند روی نمایشگر نشان دهد.

همه چیز اعم از سیستم‌عامل و برنامه‌ها روی سرور قرار دارند؛ به همین دلیل نیازی به فضای ذخیره‌سازی در زیروکلاینت وجود ندارد. همچنین چون قرار نیست اطلاعاتی روی زیروکلاینت بماند، این اطلاعات به صورت رمزنگاری شده ارسال و دریافت می‌شود. از این رو امنیت اطلاعات در زیروکلاینت بسیار بالا است و نیازی به نگرانی از این بابت وجود ندارد.

زیروکلاینت

زیروکلاینت چه مزایا و معایبی دارد؟

زیروکلاینت مانند بسیاری از تجهیزات رایانه‌ای از مزایا و معایب فراوانی برخوردار است. شاید بد نباشد نگاهی به برخی از برجسته‌ترین مزایای زیروکلاینت بیندازیم:

  • سهولت استقرار و پیکربندی. راه‌اندازی این دستگاه‌ها واقعا ساده است و زحمت زیادی برای کاربرانش ندارد.
  • این دستگاه‌ها طول عمر زیادی دارند. در نتیجه تا سالیان سال در شرکت‌ها می‌مانند و باعث صرفه‌جویی می‌شوند.
  • این دستگاه‌ها هیچ سیستم عاملی برای به‌روزرسانی و پشتیبانی ندارند. از این رو خیال شما را از این بابت راحت می‌کنند چون پشتیبانی خاصی نیاز ندارند.
  • امنیت و انعطاف پذیری بسیار خوبی دارند.
  • به دلیل عدم وجود قطعات سخت افزاری، مشمول خرابی هم نمی‌شوند. همین امر هزینه نگهداری این دستگاه‌ها را تقریباً به 0 می‌رساند.
  • این دستگاه‌ها به اصطلاح فن لس هستند و تهویه ندارند. همین یعنی صرفه‌جویی در انرژی و فضا!

در کنار همه این مزایای چشمگیر، شاید بخواهید معایب آن را هم بدانید!

  • شاید اولین عیب آن این باشد که با زیروکلاینت همه چیز به کیفیت شبکه بستگی دارد! اگر شبکه قطع باشد عملاً هیچ کاری ممکن نیست! پس در صورت در نظر نگرفتن شرایط لازم برای کار آفلاین، دیگر کاری از زیروکلاینت برنمی‌آید.
  • وابستگی به سرور هم یک مشکل دیگر است. برخلاف تین کلاینت‌ها، زیروکلاینت قابلیت کارکرد مستقل ندارد و حتماً باید به سرور وصل باشد. پس اگر به دنبال یک دستگاه مستقل هستید، به سراغ تین کلاینت بروید.
  • نبود سیستم عامل. زیروکلاینت توانایی پشتیبانی از سیستم عامل‌های مختلف را ندارد و عملکرد آن به پروتکل ارتباطی و سرور وابسته است.
  • عدم وجود فضای ذخیره سازی. با این حال که عدم وجود فضای ذخیره‌سازی داخلی یا محلی در زیروکلاینت مزایایی مثل امنیت زیاد را دارد، اما یک عیب هم به حساب می‌آید. اگر تمایل به استفاده از فضای ذخیره‌سازی داخلی داشته باشید، این دستگاه‌ها شاید مناسب شما نباشند.

به هنگام خرید زیروکلاینت به چه فاکتورهایی باید توجه کنیم؟

اگر تصمیم به خرید زیروکلاینت دارید حتماً پیشنهاد می‌کنیم این قسمت را با دقت بیشتری بخوانید!

مواردی که در خرید زیروکلاینت باید به آنها دقت کنید عبارتند از:

  1. برند دستگاه: شاید بگویید یک دستگاه ساده است و نیازی نیست از برند خاصی باشد! اما اکیداً توصیه می‌کنیم به برند زیروکلاینت توجه کنید. شاید بتوان گفت برترین برندهای زیروکلاینت HP و 10Zig هستند که هر دوی آنها را در تکنوکلاینت داریم.
  2. پروتکل اتصال: یکی دیگر از موارد مهم در خرید زیروکلاینت نوع پروتکل اتصال آنها به شبکه است. زیروکلاینت‌ها با پروتکل‌های مختلفی مانند PCoIP، RDP و Citrix به شبکه متصل می‌شوند. پروتکل Citrix در ایران پشتیبانی نمی‌شود پس دقت کنید دستگاه انتخابی شما چیست.
  3. میزان مصرف انرژی: از این لحاظ شاید تمامی زیروکلاینت‌ها در یک رده قرار داشته باشند. به طور کلی این مورد را هم مدنظر بگیرید.
  4. قیمت دستگاه: هزینه تمام شده بابت زیروکلاینت هم چیزی است که باید به آن دقت شود. قیمت زیروکلاینت‌ها به عوامل مختلفی مثل برند، پروتکل اتصال، جنس بدنه و موارد مشابه بستگی دارد. پس خوب حواستان را جمع کنید!

شاید فاکتورهای دیگری هم وجود داشته باشند که بر انتخاب شما تاثیر بگذارند. ما به مهم‌ترین آنها اشاره کردیم.

خرید زیروکلاینت

برندهای مطرح زیروکلاینت کدامند؟

در ادامه قصد داریم به بررسی برترین برندهای زیروکلاینت بپردازیم.

اچ پی (HP)

یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های تولید کننده زیروکلاینت اچ پی است. مهم‌ترین محصولات کمپانی اچ پی امروزه شامل تین کلاینت، زیروکلاینت، سرور، پرینتر، لپ‌تاپ، موبایل، تبلت، مانیتور و … هستند.

زیروکلاینت‌های برند HP به دلیل انعطاف پذیری بسیار و پشتیبانی از رایج‌ترین پروتکل‌های ارتباطی از جمله PCoIP در صدر لیست زیروکلاینت‌های محبوب قرار دارد. برای مشاهده جزئیات بیشتر کلیک کنید.

دل (Dell)

 کمپانی دل یک کمپانی آمریکایی است که توسط یک دانشجوی آمریکایی به نام مایکل دل در سال 1984 به ثبت رسید.

این کمپانی در زمینه تولید زیروکلاینت‌ها بسیار موفق در بازار ظاهر شده است. تنوع زیروکلاینت‌های این کمپانی و هماهنگی و سازگاری بیشتر زیروکلاینت با پروتکل Citrix  باعث شده تا کاربران آن این شرکت را به خوبی بشناسند. همچنین در تولید زیروکلاینت‌هایی با پردازنده اختصاصی ترادیچی، خود را در بازار زیروکلاینت به خوبی معرفی کرده است. برای مشاهده این زیروکلاینت‌ها در فروشگاه تکنوکلاینت کلیک کنید.

10Zig

کمپانی 10Zigیک شرکت آلمانی فعال در حوزه سخت افزار و نرم افزار است که در بسیاری از کشورها از جمله بریتانیا، استرالیا و سوئیس نمایندگی و خدمات پس از فروش دارد.

این کمپانی یک ارائه دهنده پیشرو در زمینه زیرساخت مجازی سازی دسکتاپ است و به خود می‌بالد که یکی از شرکت‌هایی است که تمرکز آن بر تین کلاینت‌ها، زیروکلاینت‌ها و مباحث VDI است. این تمرکز به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا سطح واقعاً منحصربه‌فردی از خدمات را ارائه دهند تا سازگار با محیط‌های مشتریان باشد.

همکاری‌های طولانی مدت کمپانی 10Zig با شرکت‌‌های VMware،Citrix و Microsoft همگی با هدف ارائه بهترین عملکرد ممکن با پشتیبانی کامل پروتکل های  HDX، HDX Premium، HDX 3D Pro، PCoIP، Blast Extreme  و RDP بوده است.

زیروکلاینت‌های کمپانی 10Zig در کنار کیفیت بالای ساخت، قیمت مناسبی هم دارند که آنها را به گزینه‌های بسیار مناسبی برای خرید تبدیل می‌کنند. برای مشاهده زیروکلاینت‌های کمپانی 10Zig کلیک کنید.

چرا باید از تکنوکلاینت خرید کنیم؟

همیشه خرید دستگاه‌های الکترونیکی، تراشه‌های سخت‌افزاری و یا تجهیزات نرم‌افزاری با وسواس زیادی از سوی خریداران همراه بوده است. خرید زیروکلاینت نیز از این قاعده مستثنی نیست. تجهیزات کامپیوتری و به صورت ویژه زیروکلاینت‌ها معمولاً پایه‌ای‌ترین ابزار کار شما در امور دیجیتالی هستند. پس بهتر است این تجهیزات را از جایی تهیه کنید که قیمت مناسب و گارانتی داشته، همچنین مشاوره رایگان، خدمات پس از فروش، ضمانت بازگشت کالا را هم پشتیبانی کند. کمپانی تکنوکلاینت تمامی موارد گفته شده را برآورده می‌سازد.

در انتهای مقاله راهنمای جامع خرید زیروکلاینت بد نیست بگوییم، به هنگام خرید زیروکلاینت از فروشگاه معتبر تکنوکلاینت حتماً با مشاوران فنی ما در رابطه با پروتکل‌های مجازی سازی دسکتاپ صحبت کنید تا مدل مجازی سازی دسکتاپ سازگار با کاربری و محیط کاری شما توصیه و اجرا گردد.

تکنوکلاینت با بهره‌گیری از تیم فنی و پشتیبانی خبره در زمینه اجرای پروژه‌های مجازی سازی  دسکتاپ می‌تواند مشاوره مفیدی در زمینه مجازی سازی به شما مشتریان عزیز بدهد. در بخش فروش زیروکلاینت هم تکنوکلاینت به عنوان یک فروشگاه معتبر می‌تواند انواع زیروکلاینت از برندهای نام آشنایی نظیر Dell و hp را در اختیار شما قرار دهد.

لیست قیمت انواع زیروکلاینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *