آل این وان

مزایا و معایب آل این وان

مزایا و معایب آل این وان

 

آل این وان (all in one) دستگاهی است که حد وسط لپ تاپ و کامپیوتر به شمار می آید با این تفاوت که مانیتور و کیس به صورت منسجم در آن قرار دارند. بنابراین می توان با استفاده از تنها کیبورد و ماوس در کنار آن، یک سیستم کامپیوتری کامل را داشت. بیشترین کاربرد این دستگاه محیط های اداری و سازمان‌ها هستند زیرا با طراحی منحصر به فرد و فشرده آن می توان با اختصاص کمترین فضای ممکن، سیستم کامیپوتری را برای کاربران فراهم کرد. در ادامه این مقاله به بررسی کامل مزایا و معایب آل این وان می‌پردازیم.

 

قیمت ال این وان

 

مزایای آل این وان:

1- متصل بودن مانتیور به سیستم

تمامی سیستم های کامپیوتری به مانیتور جداگانه احتیاج دارند. حتی لپ تاپ هم دارای حداکثر صفحه نمایش 17 اینچی است. اما همانطور که در مرحله اول و با توجه به ظاهر آل این وان می توان متوجه شد، صفحه نمایش این دستگاه ها به صورت منسجم با کیس و در ابعاد حداقل 20 اینچ می باشد. از طرف دیگر کیفیت تصویر بالای آل این وان ها در کنار ابعاد بزرگ آن، یکی از مهم ترین فاکتور ها برای انتخاب آن محسوب می شود.

2-  کمترین اشغال فضای ممکن

با استفاده از آل این وان ها، از آن جاییکه مانیتور به عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای سیستم کامپیوتری حذف شده است می‌توان کمترین فضا را به آن‌ها اختصاص داد همچنین اگر از کیبورد و ماوس بی‌سیم هم در کنار آن‌ها استفاده نمود، فضایی زیبا برای کاربران طراحی می‌شود که اهمیت این موضوع در ادارات و سازمان ها به وفور احساس می گردد.

ال این وان

3- صفحه لمسی مانیتور

صفحه لمسی آل این وان ها با قابلیت تک لمسی یا چند لمسی ویژگی برجسته دیگر آن هاست. این ویژگی به همراه قابلیت حمل آسان می تواند شرایط مساعدی را برای کاربران بوجود آورد.

4- قابلیت ارتقا رم و هارد

رم و هارد آل این وان ها قابلیت ارتقا دارند. هرچند این موضوع در برخی دیگر از کامپیوترها قابل مشاهده است اما آل این وان تنها سیستم منسجم مناسب کاربری اداری و سازمانی است که امکان ارتقای فضای ذخیره سازی آن نیز وجود دارد. این امر می تواند باعث شود تا کاربر بتواند برای مدت طولانی تر و برای کاربری های متفاوت از آن استفاده کند.

5- مصرف برق پایین

کاهش مصرف برق تا 86 درصد از دیگر مزایای آل این وان است که به خودی خود نقش قابل توجهی در زمینه کاهش هزینه ها به خصوص در طولانی مدت دارد. این موضوع را کاربرانی درک می‌کنند که برای مدت زمان زیادی از سیستم کامپوتری استفاده می‌کنند. به خصوص اگر تعداد کاربران نیز بالا باشد. حتی برای مدل های قابل حمل آل این وان هم می توان آن را به برق شهری وصل نمود و از آن به عنوان کامپیوتر شخصی یا همان PC استفاده نمود.

6- کاهش هزینه‌ها

با استفاده از آل این وان می توان با حذف مانیتور، بلندگو و … استفاده از همه آن‌ها در قالب یک دستگاه منسجم تاثیر بسیار زیادی در کاهش هزینه ها داشت.

ال این وان

معایب آل این وان:

1- تنوع پایین در طراحی

مهم‌ترین و بارزترین عیب آل این وان این است که طراحی‌های آن‌ها نسبت به سایر سیستم‌های کامپیوتری محدودتر است و از تنوع پایینی برخوردار است. به بیان دیگر جابه‌جایی این سیستم‌ها فقط به صورت عمودی وجود دارد. امکان تنظیم جهت افقی آن‌ها تنها با جابه‌جایی کامل آل این وان امکان پذیر است.

2- مناسب برای کاربری‌های ساده

با اینکه پردازنده آل این وان از تعداد هسته و فرکانس قابل قبولی برخوردار هستند اما در مقایسه با سیستم‌ها کامپیوتر PC ضعیف تر عمل می‌کنند زیرا تکنولوژی آل این وان‌ها بیشتر مانند سیستم‌های قابل حمل طراحی شده و برای کاربری‌های پیچیده‌تر مانند کاربری‌های نیمه سنگین و سنگین گرافیکی مناسب نیستند. بهترین و مطلوب ترین کاربری برای آل این وان‌ها کاربری‌های سازمانی و اداری است که نیاز به نرم افزارهای ساده مانند وب‌گردی و OFFICE دارند. یا مجموعه‌هایی که نیاز به سیستم‌های کامپیوتری با صفحه نمایش‌های بزرگتر و با کیفیت‌تر دارند.

3- وزن زیاد

از آن جاییکه آل این وان‌ها دارای وزن حداق 9 کیلوگرم هستند و از طرف دیگر نمی‌توان آن‌ها را مانند کیس کامپیوتر بر روی زمین قرار داد در نتیجه باید میز کامپیوتر شما وزن زیادی را تحمل کند و این موضوع تنها به همین امر خلاصه نمی‌شود. زمانیکه کاربر قصد جابه‌جایی و یا تمیز کردن سیستم خود را داشته باشد بایستی وزن نسبتا زیادی را بر روی میز خود جا به جا نماید.

4- عدم پشتیبانی از دو مانیتور همزمان

یکی دیگر از نقاط ضعف آل این وان‌ها این است که در اکثر مدل‌ها پشتیبانی از حالت دو مانیتور در آن‌ها وجود ندارد. در صورتیکه این قابلیت را می‌توان در سایر سیستم‌ها داشت و تا 4 خروجی تصویر را از سیستم کامپیوتر گرفت. همچنین پورت HDMI که یکی از پرکاربرد ترین پورت‌های تصویر است در ال این وان وجود ندارد.

all in one

5- آسیب پذیر بودن

آل این وان‌ها از زیان بخش ترین و آسیب پذیرترین سیستم‌های کامپیوتری هستند. به طوریکه با وارد شدن کوچکترین ضربه و شکستن صفحه نمایش آن، بایستی کل سیستم را کنار گذاشته و هزینه یک سیستم کامل کامپیوتر را پرداخت نمود.

6- متصل بودن مانیتور به سیستم

در صورت خرابی مانیتور کل سیستم باید تعویض گردد اما در سیستم‌های اسمبل شده اگر مانیتور معیوب شود فقط هزینه خرید مانیتور را خواهیم داشت. و بالعکس اگر مانیتور سالم باشد و به هر دلیلی سیستم دچار مشکل شود که قابل تعمیر نباشد باید قید مانیتور را بزنیم. بنابراین از این منظر استفاده از سیستم‌های اسمبل شده بسیار مناسب‌تر است.

خرید از تکنوکلاینت

آل این وان ها به طور کلی دارای ویژگی‌های منحصر به فرد و مفیدی هستند. از جمله اشغال کمتر فضا و ایجاد محیط منظم برای سازمان ها. اما با توجه به سایر موارد از جمله هزینه تعمیرات بالا، کاربران مخصوص به خود را دارد. امیدواریم با خواندن این مقاله به مزایا و معایب آل این وان پی برده باشید. درصورت هرگونه سوال و یا نیاز به مشاوره خرید آل این وان برای ما کامنت بذارید.

کمپانی تکنوکلاینت این افتخار را دارد تا با ارائه آل این وان های برندهای برتر همچون HP  و DELL در حوزه آل این وان نیز به ارائه خدمات به مشتریان خود بپردازد.

قیمت ال این وان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *